Foto: Josefin Casteryd

Barn 0-6 år

Härlanda församling erbjuder både öppen förskola och barnrytmik för de yngsta. Vi bjuder också in till Fredagsmys ett par gånger per termin.

Öppen förskola

Välkommen till en stund av fri lek, sångstund och enklare fika för barn och föräldrar. Begränsat antal platser. Höststart 22/8 2022.

Barnlokalen
Måndag och fredag kl 10.00-12.00

Info: Malin Boqvist

Fredagsmys

En samling för barn i förskoleåldern och medföljande vuxna. Medverkar gör rytmikpedagog Malin Boqvist, Körkul, präst Jenny Grimbeck och musiker.

Härlanda kyrka
Fredagarna 21/10 och 9/12 kl 16.30

Små&stora gudstjänst

En gudstjänst för alla åldrar, där särskilt de minsta får plats. Välkommen!

Härlanda kyrka
Söndagarna 2/10 och 13/11 kl 11.00

En pappa bär på två barn, ett äldre barn går framför.

ABC Föräldraträffar

Vill du få inspiration och stöd i ditt föräldraskap? 25 augusti startar en digital kurs för dig som är förälder med barn i åldern 3-6 år.

Rytmik i Härlanda

Grupper för de yngsta i Härlanda församling. Höstens grupper är nu fullbokade och det går inte längre att anmäla sig.

Dopet - en gåva och en fest

I det kristna dopet får vi löftet om att Gud är med genom hela livet, vad som än händer. Det är en gåva som Gud ger utan krav på motprestation.