Foto: Senjuti Kundu/Unsplash

Barn 0-5 år - verksamheten är inställd resten av hösten!

Små och stora - från bebisar och uppåt - är välkomna till Öppet hus. Vi har öppen barnverksamhet i både Örgryte församlingshem och i Skårs kyrka.

Med anledning av de aktuella restriktionerna gäller följande:

• Grupper, körer och konserter är inställda tills vidare. Några grupper träffas digitalt.
  • Vi bjuder inte in till gudstjänst i våra lokaler, men erbjuder flera digitala alternativ. Detta gäller nu och tillsvidare.
  • Vi håller våra kyrkor öppna men kan vara max 8 personer i rummet. Vi kan också vara max 8 deltagare vid dop och vigslar. Vid begravning gäller max 20 deltagare.

Läs mer om Örgryte pastorat och coronapandemin

Öppet hus - just nu inställt!

Till Öppet hus (öppen förskola) kommer de yngsta med någon vuxen. Vi tar träffen med ro, umgås, leker och pratar. Vid lämplig tidpunkt hjälps vi åt att plocka undan leksakerna, därefter är det en kort fikastund. Vi avslutar med ljuständning och sång. Välkommen med!

Skårs kyrka, Skårsgatan 93
Torsdagar kl 14-15.30

Örgryte församlingshem, Herrgårdsgatan 2
Tisdagar kl 10-11.30. Under hösten är det ingen soppa, tyvärr.

Cecilia Lundahl

Örgryte pastorat