Barn 0-5 år

Små och stora - från bebisar och uppåt - är välkomna till Öppet hus. Vi har öppen barnverksamhet i både Örgryte församlingshem och i Skårs kyrka.

med anledning av coronapandemin

Kyrkans gudstjänster är öppna men med restriktioner. Vi ber alla att visa hänsyn, att hålla avståndet och hålla sig hemma vid förkylningssymptom. Den som tillhör en riskgrupp behöver också iaktta försiktighet och bör stanna hemma. Mer information om verksamhet hittar du i kalendern.  Läs mer om hur vi vill begränsa smittspridning här

Öppet hus

Till Öppet hus (öppen förskola) kommer de yngsta med någon vuxen. Vi tar träffen med ro, umgås, leker och pratar. Vid lämplig tidpunkt hjälps vi åt att plocka undan leksakerna, därefter är det en kort fikastund. Vi avslutar med ljuständning och sång. Välkommen med!

Skårs kyrka, Skårsgatan 93
Torsdagar kl 14-15.30

Örgryte församlingshem, Herrgårdsgatan 2
Tisdagar kl 10-11.30. Soppa till självkostnadspris finns från kl 12 för den som vill.

Cecilia Lundahl

Örgryte pastorat