Barn 0-5 år

Små och stora - från bebisar och uppåt - är välkomna till Öppet hus. Vi har öppen barnverksamhet i både Örgryte församlingshem och i Skårs kyrka.

med anledning av coronapandemin

Kyrkans gudstjänster är öppna och vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Ingen med sjukdomssymtom får närvara av omsorg om andras hälsa. Människor i riskgrupp bör inte närvara av omsorg om sin egen hälsa. Mer information om höstens verksamhet hittar du i kalendern eller kontakta din församling. Läs mer om hur vi vill begränsa smittspridning här

Öppet hus - start v 38

Till Öppet hus (öppen förskola) kommer de yngsta med någon vuxen. Vi tar träffen med ro, umgås, leker och pratar. Vid lämplig tidpunkt hjälps vi åt att plocka undan leksakerna, därefter är det en kort fikastund. Vi avslutar med ljuständning och sång. Välkommen med!

Skårs kyrka, Skårsgatan 93
Torsdagar kl 14-15.30

Örgryte församlingshem, Herrgårdsgatan 2
Tisdagar kl 10-11.30. Under hösten är det ingen soppa, tyvärr.

Cecilia Lundahl

Örgryte pastorat