Babycafé

30 okt: Babycaféet är inställt tills vidare! Välkommen till vår öppna förskola för de minsta (0-18 månader) med vuxen, i Björkekärrs kyrka.

Med anledning av de aktuella restriktionerna gäller följande:

• Grupper, körer och konserter är inställda tills vidare. Några grupper träffas digitalt.
  • Vi bjuder inte in till gudstjänst i våra lokaler, men erbjuder flera digitala alternativ. Detta gäller nu och tillsvidare.
  • Vi håller våra kyrkor öppna men kan vara max 8 personer i rummet. Vi kan också vara max 8 deltagare vid dop och vigslar. Vid begravning gäller max 20 deltagare.

Läs mer om Örgryte pastorat och coronapandemin

Vi träffas onsdagar (obs ny dag) kl 10-12 i Björkekärrs kyrkas Fritids lokaler med entré i kyrkans bottenvåning.

Första träffen är onsdagen den 2 september.

V44 har Babycaféet höstlovsstängt!

Vi behöver ingen anmälan eftersom detta är en öppen grupp, men om du undrar över något får du gärna kontakta Cecilia Reimal.

MED ANLEDNING AV CORONAPANDEMIN följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har därför infört följande restriktioner tills vidare:

• Att vi har en gräns för 25 personer, barn och vuxna, som kan vistas i våra lokaler.
  • Vi serverar ingen fika, men erbjuder en kopp kaffe och en frukt till självkostnadspris.
  • Upplägget med sångstund och lek är anpassat under rådande omständigheter.

Dessutom att ingen med sjukdomssymtom får närvara av omsorg om andras hälsa. Människor i riskgrupp bör inte närvara av omsorg om sin egen hälsa. Tänk på att hålla avstånd och framförallt tvätta och sprita era och barnens händer.

Cecilia Reimal