En person tar sig uppför en klättervägg
Foto: Rahadiansyah/Unsplash

Äventyrskonfa - Sankt Pauli församling

Livet är ett äventyr med spännande frågor och mycket att upptäcka.

Livet är ett äventyr med spännande frågor och mycket att upptäcka. Vi träffas på tisdagar till gemenskap, aktiviteter och utmaningar. Vi samtalar och diskuterar om livets mening, om Gud och jag, om Kyrkan och om historiens mest spännande person – Jesus från Nasaret.

Att tillsammans med andra lära sig mer om Bibeln och om vad det innebär att vara människa tillsammans med varandra och Gud är i sig ett äventyr. Några gånger under konfan drar vi iväg på lite mer äventyrliga aktiviteter, t.ex. klättring och höghöjdsbana, där vi tillsammans får utmana våra gränser och vår samarbetsförmåga.

På våren åker vi iväg på en resa tillsammans innan det blir konfirmation i maj.

.............................................

Konfa 21-22  börjar den 7 september i Sankt Pauligården.
Höstens läger kommer att vara helgen den 1-3 oktober.
Konfirmation 22/5 2022

Äventyrskonfa träffas tisdagar.
kl 16 är det drop-in med macka och dryck. Konfapassen är mellan 16.30-18.30. En lägerhelg på hösten samt en resa ingår på våren.

Gruppen tar emot max 24 deltagare.

Anmälan är nu öppen med formulär här på webben. Anmäl dig gärna så snart du bestämt dig.

Kontakt/info

Marcus Waldemarson