Foto: Alex Giacomini /IKON

Äventyrskonfa i Sankt Pauli församling

Livet är ett äventyr med spännande frågor och mycket att upptäcka.

äventyrskonfa

Livet är ett äventyr med spännande frågor och mycket att upptäcka. Vi träffas på tisdagar till gemenskap, aktiviteter och utmaningar. Vi samtalar och diskuterar om livets mening, om Gud och jag, om Kyrkan och om historiens mest spännande person – Jesus från Nasaret.

Att tillsammans med andra lära sig mer om Bibeln och om vad det innebär att vara människa tillsammans med varandra och Gud är i sig ett äventyr. Några gånger under konfan drar vi iväg på lite mer äventyrliga aktiviteter, t.ex. klättring och höghöjdsbana, där vi tillsammans får utmana våra gränser och vår samarbetsförmåga.

På våren åker vi iväg på en resa tillsammans innan det blir konfirmation i maj.

OBS! Ändrat startdatum!

Pga coronaanpassing av söndagens gudstjänster skjuter vi på starten med info och inskrivning till tisdagen den 22 september kl 18.00 i Sankt Pauligården.
Konfaträffarna börjar sedan tisdagen den 29 september kl 16.30.

Väl mött den 22 september, både konfirmand och förälder!

.............................................

Datum och tider

Veckodag: Tisdagar kl 16 är det drop-in med macka och dryck. Konfapassen är mellan 16.30-18.30. En lägerhelg på hösten 16-18 oktober samt en resa på våren. Start 29 september.
Konfirmation: söndagen 23 maj kl 11.00.

Gruppen tar emot max 24 deltagare.

Till webbanmälan

Marcus Waldemarson