Illustration med himmel, jord och moln och texten "Allt mellan himmel och jord - en grundkurs i kristen tro".

Allt mellan himmel & jord

Här får vi tillsammans får upptäcka, fördjupas och fundera kring vad kristen tro är. Välkommen med på en digital kurs våren 2021.

I vår är du välkommen att vid sju tillfällen få möjlighet att upptäcka mer, fördjupa dig och fundera kring vad kristen tro är. Vi inspireras av en miniföreläsning runt kvällens tema och samtalar sedan om detta. Till vår hjälp har vi boken ”Sju steg i kristen tro” av Jonas Lindberg som du kommer att få i samband med kursens start.

Vi träffas sju torsdagar med start den 25 februari fram till och med den 8 april.
När: Torsdagar 17.30-18.30.
Var: I det digitala rummet via Zoom där du befinner dig.

Det du behöver är en dator eller telefon med tillgång till epost och Zoom samt gärna ett head-set. I samband med anmälan får du mer mer information och praktiska instruktioner.

Anmälan senast den 18 februari.
Vi har ett begränsat antal platser för att kunna värna om det goda samtalet.
Så tveka inte att anmäla dig så fort du har möjlighet!

Eva Gripenby

Härlanda församling