Other languages with Google Translate

Kontakt

Örgryte pastorat Besöksadress: Herrgårdsgatan 2, 41274 Göteborg Postadress: Box 6034, 40060 Göteborg Telefon:+46(31)7318040 E-post till Örgryte pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Fondträff i vår

Har du små inkomster? Då kan du få hjälp att söka fonder på vår Fondträff 18 mars

Den 18 mars kl 10.00-12 & 14-16 kan du hämta fondansökan och få hjälp att fylla i dem. Du ansvarar själv för ansökan. Vi kan inte påverka om du får bidrag från fonderna.

Plats: Sankt Pauli församlingshem, Mäster Johansg 1
(vid Sankt Pauli kyrka, nära Redbergsplatsen)

Ta med dig:

• Inkomstredovisning för de sista tre månaderna (ex löneutbetalning, pensionsutbetalning, normberäkning från socialtjänsten, a-kasse-utbetalning     eller från försäkringskassan)
  • Hyresavi som visar din hyra
  • Senaste deklarationen (alla papper)
  • Personbevis som heter Familjebevis. Det kan du beställa på Skatteverkets hemsida www.skatteverket.se eller få hjälp att beställa på Fondträffarna.

Kontakta diakonen i din hemförsamling  om du har några frågor!

Björkekärrs församling: Matias Juopperi, tel. 031-731 80 13
Mail: matias.juopperi@svenskakyrkan.se