Svenska kyrkan i Örebro Besöksadress: Storgatan 27, 70363 Örebro Telefon: +46(19)154500 E-post till Svenska kyrkan i Örebro Webbplats

Vigsel i Almby

Funderar ni på bröllop?Att gifta sig i Almby kyrka i Örebro är populärt året om.

Den vitkalkade Almby kyrka är från medeltiden och ligger i de sydöstra delarna av Örebro. Kyrkan rymmer cirka 130 besökare och är populär för bland annat vigslar.

I Almby kyrka finns vigseltider de flesta lördagar året om. Var gärna ute i god tid om det gäller ett speciellt datum som ni önskar.

Nygifta i Almby kyrka
Bild: P LIndström

Almby kyrka har två brudkronor som vi gärna lånar ut vid vigsel i Almby kyrka.

Vi har även ett församlingshem med samlingssal som rymmer drygt 100 gäster. Den kan man hyra för bröllopsfest.

Välkommen att kontakta informationsservice på telefon 019-15 45 00 om du har ytterligare frågor samt om du önskar boka in en vigsel.

Läs mer om Almby kyrka och församlingshemmet i vår vigselfolder!

Almby församling

Adress:
Almbyvägen 4,

(informationsservice, öppet mån-tor 9-17, fre 9-16)

E-post: Almby församling

För direktkontakt med församlingsexpeditionen i Almby: Ring telefon 019-15 46 77

Kontaktlista med alla medarbetare i Almby församling

Till Almby församling på Facebook

Församlingens kyrkor: