Svenska kyrkan i Örebro Besöksadress: Storgatan 27, 70363 Örebro Telefon: +46(19)154500 E-post till Svenska kyrkan i Örebro

Vigsel i Adolfsberg

Här kan du läsa mer om bröllop i Adolfsbergs kyrka i Örebro. Välkomna – och grattis!

Bokning
Tid för vigsel bokar du via informationsservice på telefon 019-15 45 00. Den präst som kommer att förrätta er vigsel, tar sedan kontakt med er för ett vigselsamtal, då ni talar om vigselns innebörd och planerar utformningen tillsammans. Kyrkomusikern hjälper till i valet av musik.

Hindersprövning
Innan ni kan gifta er måste ni ansöka om hindersprövning hos Skattemyndigheten

Kyrka och festlokal
I Adolfsbergs kyrka finns 270 platser. Församlingshemmet går att hyra som festlokal, den rymmer ca 100 personer.

Brudkronan i Adolfsbergs kyrka
Vill ni ha brudkrona under bröllopet? Brudkronan i Adolfsbergs kyrka skänktes 1971. Den går att låna kostnadsfritt när ni gifter er i kyrkan.

Brudkronan i Adolfsbergs kyrka. Den här söta kronan med bergskristall är skänkt av Familjen Bjelkengren 1971.
Adolfsbergs kyrkas brudkrona Bild: Anders Storm
Brudkrona Adolfsberg
Adolfsberg kyrkas Brudkrona Bild: Rickard Olsson

Adress:
Glomman 127
702 30 Örebro.

(informationsservice, öppet mån-tor 9-17, fre 9-16)

E-post:
Adolfsbergs församling

Kontaktlista med alla medarbetare i Adolfsbergs församling

Adolfsbergs församling på Facebook

Församlingens kyrka: