Svenska kyrkan i Örebro Besöksadress: Storgatan 27, 70363 Örebro Telefon: +46(19)154500 E-post till Svenska kyrkan i Örebro

Vapaaehtoiseksi?/Frivillig?

Haluaisitko alkaa vapaaehtoiseksi Ruotsin kirkon suomenkieliseen toimintaan Örebrossa?/Skulle du vilja börja som ideell i Svenska kyrkans Sverigefinska verksamheten i Örebro?

Oletko kiinnostunut vapaaehtoistyöstä? Me Örebron Ruotsinsuomalaisessa toiminnassa otamme ilolla vastaan uusia vapaaehtoisia! Ota yhteyttä työntekijöihin, jos mietit paikkaasi tai mahdollisuuksiasi toimia vapaaehtoisena.

Tällä hetkellä tarvitsimme erityisesti uusia vapaaehtoisia mm.

* Kuljetuspalveluun, kyydittämään seurakuntalaisia joiden on hankala liikkua/päästä messuihin tai muihin seurakunnan järjestämiin tapahtumiin.

* Keittiöpuuhiin: kirkkokahvien keittämiseen, lauluiltojen tarjoiluun yms.

* Mainosten jakamista.

Jaettu ilo on moninkertainen ilo!

Ideell Sverigefinsk medarbetare?

Är du intresserad av att engagera dig ideellt? Vi i det sverigefinska verksamheten i Örebro tar gärna emot nya ideella! Ta kontakt med oss anställda om du funderar på vad eller var du kan engagera dig som ideell.

Just nu söker vi nya ideella medarbetare till bl.a.

* Skjutsning: vi hjälper de församlingsbor som har svårt att röra sig eller ta sig till mässorna eller annan verksamhet som församlingen anordnar.
* Köksuppgifter: bl.a. koka kyrkkaffe, ordna med serveringen till sångkvällarna.
* Dela ut reklam.

Delad glädje är dubbel glädje!