Täbykören/Mosjökören, Mosjö-Täby församling

Nystart i oktober. Kolla in här för mer information!

Körverksamheten har haft paus en längre tid på grund av pandemin men nu är det dags att börja sjunga igen! Start torsdag den 7 oktober. Om du inte kan komma vid första tillfället, är du välkommen att dyka upp följande torsdag eller veckan efter det. Höstens övningar kommer att innehålla gospel varannan vecka och julsånger varannan vecka. Vi siktar på ett par konserter i december.

Är du intresserad av att vara med och sjunga i kör i Mosjö-Täby församling, kom ensam eller med någon/några kompisar.

Tid: Torsdagar kl.19.00-21.00. Start den 7 oktober.

Plats: Mosjö församlingshem (intill Mosjö kyrka, strax söder om Mariebergs köpcentrum).

Repertoar: Varannan torsdag GOSPEL (start 7/10). Varannan torsdag JUL (start 14/10).

Framträdanden: I december kommer det att bli ett eller flera offentliga framträdanden. Exakta datum meddelas snart. Joakim Arenius arrangerar även resor för sångglada grupper, och det kan bli möjlighet för dig som deltar på torsdagarna nu i höst att få åka på någon körresa längre fram. Mer info om det kommer framåt våren.

Kostnad: Frukt eller snacks kommer att serveras till en mindre kostnad när vi träffas. För övrigt kostar det inget att delta i kören.

Förkunskaper: Alla är välkomna! Kanske är detta tillfället att bjuda med en kompis som varit sångsugen ett tag! Eller har du själv låtit rösten vila alldeles för länge?

Ledare för kören är församlingens kantor Joakim Arenius. Om du har frågor, välkommen att öra av dig. Kontaktuppgifter till Joakim hittar du här.

Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar

Postadress:
 Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar,
Prästgårdsvägen 34

Här hittar du våra besöksadresser

Telefon: 019-15 45 00 (Informationsservice, öppet mån–tors kl. 9–17, fre kl. 9–16. Lunchstängt kl. 12–13) .

E-post: edsbergs.mosjo-taby.forsamlingar@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar