Foto: Johannes Frandsen/IKON

Sångstund för barn och föräldrar i Olaus Petri

Varje torsdag kl 10.30-11.00 har vi sångstund för barn och föräldrar i Olaus Petri församlingshem, Sofiagatan 2D. Vårens terminsstart skjuts upp tills vidare på grund av det rådande corona-läget.

Vi hoppas kunna komma igång med sångstunderna för barn och föräldrar torsdag 17/2.

Varje torsdag bjuder vi in till sångstund för barn och föräldrar i Olaus Petri församlingshem. Vi startar 10.30 och håller på i cirka 30 minuter.

Vår torsdagssång vänder sig till dig förälder som vill upptäcka glädjen, rytmiken och leken i musiken tillsammans med ditt barn. Sångstunden är utformad till att passa såväl nyfödd som 4- åring.

Pga rådande restriktioner kan vi komma att behöva begränsa antalet platser till 8 familjer i början. Först till kvarn!

Kom inte till sången om du eller ditt barn har förkylningssymptom.

Olaus Petri församlingshem ligger på Sofiagatan 2D i Örebro. Vi träffas en trappa ner i Musikkårsrummet.

Olaus Petri församling

Församlingsexpedition:
Olaus Petri kyrkogata 4, 703 64 Örebro
Telefon- och öppettider: mån, tis, tors, fre kl. 9–15, ons kl 10.30–15, lunchstängt 12–13.
telefonnummer: 019-15 46 61 eller 019-15 45 00 (vx.)
E-post:
olauspetri.forsamling@svenskakyrkan.se

Olaus Petri församlingshem
Sofiagatan 2 A–D

För bokningar mm. ring informationsservice
tfn. 019-15 45 00.

Kontaktlista med alla medarbetare i Olaus Petri församling

Olaus Petri kyrka
Storgatan 40, Örebro
Kyrkan är öppen tis, ons, fre kl. 10–15, tors kl. 10–18 samt under helgerna i samband med gudstjänst

Mässa:
Söndag kl 10 Högmässa.
Onsdag kl. 7.30, torsdag kl. 18.
Morgonbön:
Vardagar utom onsdag kl. 8.

Plan över kyrkan (pdf)

I Olaus Petri församling bor drygt 24.500 människor. Den är belägen i norra Örebros centralare delar. Församlingen ligger inom Örebro kontrakt och Strängnäs stift i Svenska kyrkan.

Läs mer om Olaus Petri församling