Foto: Johannes Frandsen/IKON

Sångstund för barn och föräldrar i Olaus Petri

Torsdagar kl 10.30-11.00 har vi sångstund för barn och föräldrar i Olaus Petri församlingshem, Sofiagatan 2D. Terminsstart 22/9.

Varje torsdag bjuder vi in till sångstund för barn och föräldrar i Olaus Petri församlingshem. Vi startar 10.30 och håller på i cirka 30 minuter.

Vår torsdagssång vänder sig till dig förälder som vill upptäcka glädjen, rytmiken och leken i musiken tillsammans med ditt barn. Sångstunden är utformad till att passa såväl nyfödd som 4- åring.

Kom inte till sången om du eller ditt barn har förkylningssymptom.

Olaus Petri församlingshem ligger på Sofiagatan 2D i Örebro. Vi träffas en trappa ner i Musikkårsrummet.

Höstterminen startar 22/9.

Söndagsskola

Söndagsskola i Olaus Petri

Välkommen till söndagsskolan i samband med högmässan. Söndagar kl. 10.00 i Olaus Petri kyrka, Storgatan 40, Örebro.

Ett barn visar glatt upp en bit ljusblå lera som hen jobbat med.

Gå Trygghetscirkeln i Örebro: föräldrakurs om trygghet och anknytning

Trygghetscirkeln är en satsning från Svenska kyrkan i Örebro – en kostnadsfri föräldrakurs om trygghet och anknytning, för dig som har barn i förskoleåldern. Kursen startar flera gånger per år. Välkommen med din intresseanmälan!

Barn & familj i Olaus Petri församling

Här hittar du verksamhet för barn och familj i Olaus Petri församling: Sångstund för barn och föräldrar, Barnkören, Gosskören, Ceciliakören samt söndagsskolan.

Olaus Petri församling

– kyrkan på norr i Örebro!

Olaus Petri församling

Församlingsexpedition:
Olaus Petri kyrkogata 4, 703 64 Örebro
Telefon- och öppettider: mån, tis, tors, fre kl. 9–15, ons kl 10.30–15, lunchstängt 12–13.
telefonnummer: 019-15 46 61 eller 019-15 45 00 (vx.)
E-post:
olauspetri.forsamling@svenskakyrkan.se

Olaus Petri församlingshem
Sofiagatan 2 A–D

För bokningar mm. ring informationsservice
tfn. 019-15 45 00.

Kontaktlista med alla medarbetare i Olaus Petri församling

Olaus Petri kyrka
Storgatan 40, Örebro
Kyrkan är öppen tis, ons, fre kl. 10–15, tors kl. 10–18 samt under helgerna i samband med gudstjänst

Mässa:
Söndag kl 10 Högmässa.
Onsdag kl. 7.30, torsdag kl. 18.
Morgonbön:
Vardagar utom onsdag kl. 8.

Plan över kyrkan (pdf)

I Olaus Petri församling bor drygt 25.600 personer (dec -21). Den är belägen i norra Örebros centralare delar. Församlingen ligger inom Örebro kontrakt och Strängnäs stift i Svenska kyrkan.

Läs mer om Olaus Petri församling