Foto: Johanna Sjölin

PAUSAD! Sångstund i Adolfsbergs kyrka

För barn med vuxna. Vi sjunger enkla sånger, lyssnar till olika instrument och upplever musik tillsammans. Man behöver inte vara van sångare. Vi träffas på tisdagar kl. 10.30-11.00 i Adolfsbergs kyrka.

SÅNGSTUNDEN ÄR PAUSAD TILLSVIDARE!

SÅNGSTUND I ADOLFSBERGS KYRKA

Monica Skarin Berglund och Titti Ångman leder sången för barn med vuxna. Vi sjunger enkla sånger, lyssnar till olika instrument och upplever musik tillsammans. Man behöver inte vara van sångare.

Plats: Digitalt mötesrum på Zoom

Tid: Tisdagar kl. 10.30-ca 11.00.

Mer info och anmälan: Skicka e-post till Titti Ångman titti.angman@svenskakyrkan.se  så får du en länk och kan klicka dig in till sångstundens digitala mötesrum. Ange namn på barn och vuxen deltagare.

Anslut till sångstund: Du får en länk via mejl och kan klicka dig in till sångstundens digitala mötesrum.

Vid anmälan hanteras dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i Svenska kyrkan Örebro pastorat på svenskakyrkan.se/orebro/gdpr

Har du några övrigas frågor, kontakta Titti Ångman.

Titti Ångman

Kantor, Adolfsbergs församling, Örebro pastorat