Svenska kyrkan i Örebro Besöksadress: Storgatan 27, 70363 Örebro Telefon: +46(19)154500 E-post till Svenska kyrkan i Örebro

Samtal för unga

Ibland kan det vara skönt att prata med en vuxen över nätet. Därför nätvandrar Svenska kyrkan Örebro pastorat varje onsdag kl. 14–21. Du hittar oss under användarnamnet Samtal för unga och ingen fråga är för stor eller liten.

Att nätvandra innebär att som vuxen försöka se, stötta och stärka unga via nätet, på de forum där ungdomarna själva rör sig. Svenska kyrkan Örebro pastorat har nätvandrat sedan 2012 under användarnamnet Samtal för unga. Diakon Eva-Mari Karlsson Kempi är ansvarig för gruppen och också en av dem som nätvandrar själv.

Med oss kan du snacka om allt

Relationer, mobbing, sex, religion, skola, föräldrar, missbruk – med oss kan du prata om allt. Vi har tystnadsplikt och kan också hjälpa dig vidare om du vill och behöver det.

På Kamrat och några ställen till

Just nu rör vi oss framför allt på  Kamrat och på Chat Hour. Du kan också ta kontakt med oss via Facebook och vår blogg samtalforunga.blogspot.se. Vill du mejla gör du det till samtalforunga@gmail.com och du kan sms:a Eva-Mari Karlsson Kempi på 076-772 02 29.

Andra sätt att få samtalsstöd

Självklart kan du som ung använda dig av andra samtalsmöjligheter inom Svenska kyrkan. Ring informationsservice på telefon 019-15 45 00.

Stödgrupper för barn och unga

Svenska kyrkan i Örebro har tillsammans med Sjukhuskyrkan och Region Örebro län stödgrupper för barn och unga i sorg när någon nära dör. På universitetskyrkan finns sorgegrupper för studenter.

Eva-Mari Karlsson-Kempi

Direkt: 019-154551

Mobil: SMS-kontakt 076-772 02 29

Mer om Eva-Mari Karlsson-Kempi…