Tiistaitreffit/Tisdagsträffarna

Ruotsin kirkon suomenkielisen työn tiistaitreffit Örebrossa/Svenska kyrkans finskspråkig verksamhetens tisdagsträffarna i Örebro

tiistaitreffit

Joka tiistai tapahtuu Pyhän Mikaelin kirkossa. Tiistaitreffit koostuvat ulkoilusta ja kahvittelusta hyvässä seurassa. Voit osallistua joko kumpaankin tai vain toiseen.

Kolo 11.00 pieni pyhiinvaellus ulkona. Tapaaminen ja lähtö Pyhän Mikaelin kirkon pääovilta. Rauhassa yhdessä kulkien teemme ohjelmallisen kävelyn. Klo 11.45 kahvihetki. Kahvin kanssa maukas täytetty leipä ja hedelmä. Hinta 10 kr.

Tule yksin tai yhdessä tuttavan kanssa, ja sinua on vastaanottamassa Johanna-pappi tai joku ihanista vapaaehtoisistamme. Huonolla säällä voimme olla kävelyn sijaan kirkon alakerran jumppasalissa.

Ensimmäinen kerta on 14.9. ja viimeinen kerta on 7.12.

tisdagsträffarna

Varje tisdag händer det i Mikael kyrkan. Tisdagsträffarna är två delade och du kan delta i hela eller delar av den, alldeles hur du vill.

Kl. 11.00 liten pilgrimsvandring ute. Vi träffas och börjar vid S:t Mikael kyrkans huvudingång. I lugn takt går vi en kort promenad. Kl. 11.45 kaffestund vid kyrkan. Kaffe, en god smörgås och frukt. Pris 10 kr

Kom ensam eller med en vän, prästen Johanna eller någon av våra härliga frivilliga tar emot dig. Vid dåligt väder är vi nere i gymnastiksalen.

Första tillfället är den 14/9 och sista den 7/12.