Svenska kyrkan i Örebro Besöks- och postadress: Storgatan 27, 70363 Örebro Telefon: +46(19)154500 E-post till Svenska kyrkan i Örebro

Safarikonfa

Som Safarikonfirmand i S:t Mikaels kyrka på väster i Örebro får du ta hand om pandor på Nordens Ark, övernatta i Kilsbergen och på en segelbåt – en unik upplevelse att ha med sig resten av livet.

Vi ger dig sökmotorer och äventyr. Sätt att söka fakta om livet och tron.  Upplevelser med djur och natur. Häng med på safari – en resa mot konfirmation!

Upplägg: Konfirmandstart 20 september klockan 17 i S:t Mikaels kyrka i Hjärsta på väster. Gruppen träffas på torsdagar där vi samtalar, leker och får lära oss mer om livet och den kristna tron och vår relation med natur och djur, människor och Gud. Resa till Nordens Ark, övernattning i Kilsbergen och på en segelbåt. Konfirmation 2 juni i S:t Mikaels kyrka.

Röd panda. Som Safarikonfirmand åker du på läger till Nordens Ark 2-4 november, där vi bl.a. får ta hand om pandor! Bild: Erik Edvardsson/Nordens Ark

Dag: Torsdagar
Tid: 17–19
Plats: S:t Mikaels kyrka i Hjärsta på väster
Ev. kostnad: Nej, gruppen är kostnadsfri

Läger och resor

• 2–4 november läger på Nordens Ark där vi bl.a. får ta hand om pandor.
  • Januari: En vargnatt i Kilsbergen. Med en kunnig guide får vi uppleva Kilsbergen på natten. Vargsafari med öronen!
  • Maj: En helg på en segelbåt. Segla en dag och natt ljudlöst på havet. Vi pratar om kyrkans liv och vad konfirmation är.

Har du fler frågor kontakta: Andreas Axinge, telefon 019-15 47 60 eller e-post Andreas Axinge

Här kan du anmäla dig direkt till Safarikonfa 2018-2019 i S:t Mikaels kyrka på väster.

Andreas Axinge

Pedagogik, Mikaels församling, Örebro pastorat

Mikaels församling

Adress:
S:t Mikaels kyrka
Hjärstavägen 33
Mikaels församling

Kontaktlista med alla medarbetare i Mikaels församling

Till Mikaels församling på Facebook

För bokningar och frågor ring:
(Informationsservice, öppet mån-tor 9-17, fre 9-16)
Telefon: 019-15 45 00