Svenska kyrkan i Örebro Besöksadress: Storgatan 27, 70363 Örebro Telefon: +46(19)154500 E-post till Svenska kyrkan i Örebro

Svenska kyrkans individ- och familjerådgivning

Svenska kyrkans individ- och familjerådgivning i Örebro erbjuder samtalsbehandling med familjer, par och enskilda med fokus på relationer.

Samtal för par och familjer

Det är inte alltid så lätt att leva i en relation. Ibland blir påfrestningarna för stora för att hantera eller lösa på egen hand. En del par bryter upp från sin relation eller så kämpar man på men samtalet har tystnat och gemenskapen har ersatts av rutin. Till oss kan ni komma när ni som par har samlevnadsproblem och behov av att utveckla er relation eller har hamnat i andra svårigheter. Vi tar också emot er när det är problem med andra nära relationer i eller utanför familjen. Familjerådgivning är en möjlig väg ut ur en kris.

Individuella samtal

Vi tar emot dig när du hamnat i en personlig kris eller har relationella svårigheter och behöver hjälp att bearbeta det. Vi erbjuder också unga vuxna psykoterapi. Ett möte med våra familjerådgivare kostar 100 kr per person och samtalstillfälle. Läs mer om våra samtalsformer.

Ring eller mejla för att boka tid

Ta kontakt med oss för att reda ut hur du bäst kan få hjälp. Ring oss på tfn 019-15 45 45 för att boka tid. En telefonsvarare berättar om aktuella telefontider. Du kan också mejla oss på orebro.radgivningsbyra@svenskakyrkan.se

skicka in din fråga om relationer

Skicka in din fråga om relationer till vår frågespalt på webben. Svaren kan komma att publiceras och du får gärna vara anonym.

Du måste bo i Örebro Pastorat eller i en ansluten församling

För att vi ska kunna ta emot dig för samtal ska du bo i Örebro pastorat (som innefattar av Adolfsberg, Almby, Edsberg, Längbro, Mikael, Mosjö-Täby, Nikolai och Olaus Petri församling) eller i någon av våra anslutna församlingar. Vet du inte vilken församling du bor i? Fyll i din adress i sökfunktionen på webben.

Svenska kyrkans individ- och familjerådgivning

Telefon: