Svenska kyrkan i Örebro Besöksadress: Storgatan 27, 70363 Örebro Telefon: +46(19)154500 E-post till Svenska kyrkan i Örebro

Rådgivningsbyrån

Svenska kyrkans rådgivningsbyrå i Örebro erbjuder familjerådgivning och enskilda samtal.

Samtal för par och familjer

Ni kan komma till oss när ni som par har behov av att utveckla er relation eller har hamnat i svårigheter. Vi tar också emot er när det är problem med andra nära relationer i eller utanför familjen. Familjerådgivning är en möjlig väg ut ur en kris.

Individuella samtal

Vi tar emot dig när du råkat i en personlig kris och behöver hjälp att bearbeta den. Vi erbjuder också unga vuxna psykoterapi. Ett möte med våra familjerådgivare kostar 100 kr per person och samtalstillfälle. Läs mer om våra samtalsformer.

Ring eller mejla för att boka tid

Ta kontakt med oss på Rådgivningsbyrån för att reda ut hur du bäst kan få hjälp. Ring oss på tfn 019-15 45 45 för att boka tid. En telefonsvarare berättar om aktuella telefontider. Du kan också mejla oss på orebro.radgivningsbyra@svenskakyrkan.se

skicka in din fråga om relationer

Skicka in din fråga om relationer till vår frågespalt på webben. Svaren kan komma att publiceras och du får gärna vara anonym.

Du måste bo i Örebro Pastorat eller i en ansluten församling

För att vi ska kunna ta emot dig för samtal ska du bo i Örebro pastorat (som innefattar av Adolfsberg, Almby, Edsberg, Längbro, Mikael, Mosjö-Täby, Nikolai och Olaus Petri församling) eller i någon av våra anslutna församlingar. Vet du inte vilken församling du bor i? Fyll i din adress i sökfunktionen på webben.

Församlingarnas Rådgivningsbyrå

Församlingarnas rådgivningsbyrå