Pubeftermiddagar i Mosjö

Tisdagar ojämna veckor kl 14.00-16.00 i Mosjö församlingshem, Stora salen, Prästgårdsvägen 34. Vi hoppas på att kunna återkomma med nya träffar i höst!

Pubeftermiddagar i Mosjö

Varannan tisdag 6 ggr/termin kl.14-16 träffas vi som kan och vill till Pubeftermiddag i Mosjö församlingshem (Prästgårdsvägen 34). Vi har en inbjuden gäst för varje tillfälle, mat och fika finns till självkostnadspris, lotteri. Avslutning i form av en kortare andakt.

Bild: Agneta Larsson

Vårterminen 2020 blev inte som vi hade planerat då vi har fått ställa in våra Pubeftermiddagar några månader. Ingen vet hur det kommer att se ut i höst med anledning av Corona men vi hoppas på att kunna träffas igen. Vi återkommer med nya datum när vi vet mer.

Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar

Postadress:
 Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar,
Prästgårdsvägen 34

Här hittar du våra besöksadresser

Telefon: 019-15 45 00 (Informationsservice, öppet mån–tors kl. 9–17, fre kl. 9–16. Lunchstängt kl. 12–13) .

E-post: edsbergs.mosjo-taby.forsamlingar@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar