Pubeftermiddagar i Mosjö

Tisdagar ojämna veckor kl 14.00-16.00 i Mosjö församlingshem, Stora salen, Prästgårdsvägen 34. Vi hoppas på att kunna återkomma med nya träffar i höst!

Pubeftermiddagar i Mosjö

Varannan tisdag 6 ggr/termin kl.14-16 träffas vi som kan och vill till Pubeftermiddag i Mosjö församlingshem (Prästgårdsvägen 34). Vi har en inbjuden gäst för varje tillfälle, mat och fika finns till självkostnadspris, lotteri. Avslutning i form av en kortare andakt.

Bild: Agneta Larsson

Vårterminen 2020 blev inte som vi hade planerat då vi har fått ställa in våra Pubeftermiddagar några månader. Ingen vet hur det kommer att se ut i höst med anledning av Corona men vi hoppas på att kunna träffas snart igen. Vi återkommer med ny information och nya datum när vi vet mer.

Vid frågor kontakta församlingens arbetsledare Anmari Larsson 019-15 47 88

Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar

Postadress:
 Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar,
Prästgårdsvägen 34

Här hittar du våra besöksadresser

Telefon: 019-15 45 00 (Informationsservice, öppet mån–tors kl. 9–17, fre kl. 9–16. Lunchstängt kl. 12–13) .

E-post: edsbergs.mosjo-taby.forsamlingar@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar