Svenska kyrkan i Örebro Besöksadress: Storgatan 27, 70363 Örebro Telefon: +46(19)154500 E-post till Svenska kyrkan i Örebro

OPUS, församlingsbladet i Olaus Petri församling

Tidningen OPUS är sedan 1970-talet församlingsblad för Olaus Petri församling. Här finner du OPUS tillgänglig som PDF-fil.

OPUS är församlingsblad för Örebro Olaus Petri som är en församling i Svenska Kyrkan. OPUS kommer ut med fyra nummer per år och delas gratis ut till alla hushåll i församlingen. Här kan du även läsa OPUS på nätet. Du väljer det nummer du vill läsa ur länklistan längst ner på sidan.Tidningen öppnas som en pdf-fil. För att kunna läsa den behöver du programmet Adobe Acrobat Reader. Det kan du ladda ner kostnadsfritt här.

Bor du utanför församlingen och vill ha pappers-OPUS hemsänt till dig utan kostnad? Anmäl namn, adress och personnummer till OPUS redaktionen, Olaus Petri kyrkogata 4, 703 64 Örebro. Tfn: 019-15 46 61. E-post: Örebro Olaus Petri församling

Arkiv, aktuellt och tidigare nummer:

olaus petri församling

Olaus Petri församling
Församlingsexpeditionen

Olaus Petri kyrkogata 4,

E-post:
Örebro Olaus Petri församling

Olaus Petri församlingshem
Sofiagatan 2 A-D

För bokningar mm. ring informationsservice
tfn. 019-15 45 00.

Kontaktlista med alla medarbetare i Olaus Petri församling

Olaus Petri kyrka
Storgatan 40, Örebro
Kyrkan är öppen tis, ons, fre 10.00-15.00, tors 10.00-19.00 Samt under helgerna i samband med gudstjänst

Högmässa: söndag 10.00
Veckomässa: onsdag 7.30, torsdag 18.00
Morgonbön: vardagar utom onsdag 8.00
Heliga danser: jämn tisdag 18.30 (under terminerna)

Plan över kyrkan (pdf)

I Olaus Petri församling bor drygt 21.500 människor. Den är belägen i norra Örebros centralare delar. Församlingen ligger inom Örebro kontrakt och Strängnäs stift i Svenska kyrkan.

Läs mer om Olaus Petri församling