Svenska kyrkan i Örebro Besöksadress: Storgatan 27, 70363 Örebro Telefon: +46(19)154500 E-post till Svenska kyrkan i Örebro

Öppen förskola med barn- och babysång i Edsberg

Barn- och babysång för dig och ditt barn 0-4 år. Vi träffas torsdagar kl. 9.30–12 i Edsbergs församlingshem. Välkomna!

Redan i din mage hör ditt barn din röst och den musik som du lyssnar på. Visste du det? Du kan tidigt ge ditt barn möjlighet att uppskatta musik och älska sång.

Vi sjunger enkla sånger med rörelser tillsammans med barnen, för att skapa närhet och kontakt, för att förmedla musikens glädje mellan varandra. Du behöver inte vara van sångare, vi hjälps åt efter bästa förmåga. Det viktiga är att vi tillsammans ger barnen möjlighet till en musikupplevelse. För ditt barn är just din röst den bästa!

Samtidigt som den öppna förskolan har öppet, finns det möjlighet att vara med i babysång för barn mellan 0 och 3 år. Givetvis får äldre syskon vara med!

Vi träffas för att umgås, prata och diskutera om livet, barnen, vardagen och det som ligger närmast just nu.

Barn- och babysång och Öppen förskola är en verksamhet för föräldrar och barn tillsammans.

Barn- och babysång och Öppen förskola träffas torsdagar i Edsbergs församlingshem kl 9.30-12.00

Vi ses!

Irene Haglund

Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar, Pedagogik, Örebro pastorat