Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan i Örebro Besöks- och postadress: Storgatan 27, 70363 Örebro Telefon: +46(19)154500 E-post till Svenska kyrkan i Örebro

Olaus Petri församlingshem - Hyra lokal

Vare sig du planerar ett stort bröllop eller ett litet dopkaffe så har vi lokaler som passar dig i Olaus Petri!

Bokning
För bokning i samband med bokning av dop, vigsel eller begravning i Olaus Petri kyrka, kontakta Informationsservice 019-15 45 00.

För närvarande tar vi inte emot några andra bokningar, då lokalerna behövs för församlingens egen verksamhet.

Här kan du ladda ner en folder med information och ordningsregler (pdf)
Lokalerna som hyrs kvällstid får utnyttjas till kl. 23.00. Ni får städa efter den tiden men larmet slår automatiskt på kl. 01.00 så då måste lokalerna vara utrymda. Du måste vara medlem i Svenska kyrkan för att få hyra våra lokaler.

För det större kalaset

I Olaus Petri församlingshem, Sofiagatan 2D finns Stora och Lilla salen

Stora salen
har plats för 150 sittande gäster. Observera att lokalen EJ är möblerad med bord och stolar, utan detta görs av hyrestagaren själv.
Se dig omkring: Stora salen i 360 grader

Lilla salen
har plats för 70 sittande gäster. Lokalen är möblerad med stolar och runda bord.
Se dig omkring: Lilla salen i 360 grader

Om man drar ifrån vikväggen kan salarna slås ihop och rymmer då tillsammans 200 personer. Kök med vanlig spis, stor kaffebryggare och stor diskmaskin.
Porslin finns för ca 200 personer.

Se dig omkring: Köket i 360 grader

Stora salen i Olaus Petri församlingshem. Observera att lokalen EJ är möblerad med bord och stolar, utan detta görs av hyrestagaren själv. Bild: Agneta Larsson
Lilla salen i Olaus Petri församlingshem. Lokalen är möblerad med stolar och runda bord Bild: Anna-Lena Söderström
Puben i Olaus Petri församlingshem Bild: Agneta Larsson
Biblioteket i Olaus Petri församlingshem Bild: Agneta Larsson

olaus petri församling

Olaus Petri församling
Församlingsexpeditionen

Olaus Petri kyrkogata 4,

E-post:
Örebro Olaus Petri församling

Olaus Petri församlingshem
Sofiagatan 2 A-D

För bokningar mm. ring informationsservice
tfn. 019-15 45 00.

Kontaktlista med alla medarbetare i Olaus Petri församling

Olaus Petri kyrka
Storgatan 40, Örebro
Kyrkan är öppen tis, ons, fre 10.00-15.00, tors 10.00-19.00 Samt under helgerna i samband med gudstjänst

Högmässa: söndag 10.00
Veckomässa: onsdag 7.30, torsdag 18.00
Morgonbön: vardagar utom onsdag 8.00
Heliga danser: jämn tisdag 18.30 (under terminerna)

Plan över kyrkan (pdf)

I Olaus Petri församling bor knappt 23.500 människor. Den är belägen i norra Örebros centralare delar. Församlingen ligger inom Örebro kontrakt och Strängnäs stift i Svenska kyrkan.

Läs mer om Olaus Petri församling