Ikonvernissage i Längbro!

Nyhet Publicerad

Tisdag 4/4 14.00-16.00 Ikonmålarna bjuder in till - Ikonvernissage med snittar och bubbel med vacker loungemusik av Mikael Gertmar i församlingshemmets café. Detta blandas med dikter och texter kring påsk.

Varmt välkommen!

Påskliljor i skolskenet. I bakgrunden skymtas ett kors.

Påsken i Längbro församling 2023

Välkommen till påskveckan i Längbro församling. Här kan du se vad som händer emellan Palmsöndagen och annandag påsk! Påskdagen kommer det bli fest! Efter festhögmässan kommer det b.la vara försäljning av handarbeten och hembakat bröd till förmån för ACT. Vill du skänka hembakat bröd? Vi tar gärna emot ditt bidrag i påskveckan måndag till torsdag kl. 10-16 i församlingshemmet eller direkt på påskdagen innan festhögmässan.

Armenisk fastemåltid i Länbgro!

Torsdag 6 april kl.17.00 i Längbro församlingshem! Nu är det äntligen dags för vår fina tradition då vi äter armenisk fastemat tillsamman i Längbro församlingshem. Maten har vår vaktmästare Noraier Bator lagat tillsammans med familj och vänner!

Kolla in Längbro församlings ”Ta och ge”-påskris – för en värld som är mer rättvis

Köp ett par vantar, en grytlapp eller kanske en påskdekoration – eller lämna något du själv skapat. Längbro församlings stora påskris är en del av årets fasteaktion från Act Svenska kyrkan. Du hittar det i Längbro församlingshem i Örebro, till och med påskdagen den 9 april.

Dela lika under samma himmel

* 110 kronor räcker till exempel till en matkasse för en familj på Filippinerna i en vecka.

Läs mer och ge en gåva

Längbro Församling

Längbro församling
Adress:
Församlingsvägen 4,
703 48 Örebro
Telefon: 019-15 45 00
(informationsservice, öppet mån-fre 9-16)
E-post: langbro.forsamling@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Längbro församling

Till Längbro församling på Facebook

Församlingens kyrkor:
Längbro kyrka
Ekers kyrka