Foto: Josefin Casteryd/Ikon

Just nu träffar du medarbetare från Act Svenska kyrkan på gator och torg i Örebro

Nyhet Publicerad Ändrad

Vi behöver bli fler som varje månad kämpar för alla människors rätt till ett värdigt liv. Därför värvar Act Svenska kyrkan nya månadsgivare på gator och torg. Vecka 5 och 6 träffar du medarbetare från Act Svenska kyrkan i Örebro. Här kan du läsa mer.

Act Svenska kyrkan arbetar med olika insamlingsmetoder för att få nya månadsgivare. Tack vare månadsgivare kan vi lova våra samarbetspartner runtom i världen stöd till både långsiktigt utvecklingsarbete och akuta katastrofinsatser. Det är en viktig förutsättning för att kunna fortsätta att kämpa för alla människors rätt till ett värdigt liv. Just nu samarbetar vi med ett företag som värvar månadsgivare åt Act Svenska kyrkan på gator och torg. Under vecka 5 och 6 kommer vi att finnas i bland annat i Örebro, Glanshammar, Kumla och Hallsberg.

Du ska känna dig trygg som nybliven månadsgivare hos Act Svenska kyrkan. Läs mer om hur du känner igen Act Svenska kyrkans månadsvärvare, på Act Svenska kyrkans webbplats.

Du kanske också är intresserad av:

Medlem? Så här välkomnar du människor in i värmen varje dag!

Svenska kyrkan i Örebro rymmer ett rikt och omväxlande gudstjänstliv, 15 kyrkor eller kapell, över 30 körer, ett stort konsertutbud – men också ett omfattande socialt arbete, för alla åldrar. Det är möjligt tack vare våra medlemmar.

En barnhand håller en glaskula som föreställer en jordglob.

Fastan: Så försöker vi göra världen lite bättre tillsammans

Fastan är tiden då vi omprövar, ifrågasätter och tar lite extra ansvar för orättvisorna i världen. I år börjar fastan onsdag 14 februari och avslutas på påskafton den 30 mars. Här hittar du inspiration och idéer på hur du kan vara med och göra världen lite bättre tillsammans med oss i Svenska kyrkan Örebro pastorat.