Bilden visar omslaget av tidningen "Örebro – Mitt i livet" nr 1 2021.
Foto: Ulla-Carin Ekblom

Kolla in vårnumret av ”Örebro – Mitt i livet” med tema naturkraft

Örebroarnas intresse för friluftsliv växer. Varför då? Det tar vi reda på i detta nummer. Och så blir det modernt återbruk med kostymdesignern Sara Hillersberg. Den 25 mars utkommer vårnumret av ”Örebro – Mitt i livet” med tema naturkraft!

Möt kostymdesignern Sara Hillersberg som förenar återbruk med krativitet och design i sin ateljé i Wadköping. 2017 blev Saras brudklänningdesign viral och omskriven i Expressen. Du möter henne i en stor intervju på sidorna 4–7 i tidningen.

Ut i naturen!

På sidorna 8–11 kan du läsa om hur örebroarnas friluftsintresse växt under pandemin. Kanske är du nyfiken på att testa naturvandringar i Karlslund och Sommarro, som tagits fram inför påsken 2021? Ladda ner kartorna och ge dig ut!

Drop in-dop och drop ”out”-vigsel

Den 14 april är det premiär för drop in-dop mitt i veckan som du kan läsa om på sida 3 i tidningen – och på sida 15 hittar du en intervju med Linda Sidebro Lassar som gifte sig uppe i Svampen på Alla hjärtans dag, när Svenska kyrkan bjöd in till drop ”out”-vigseldag.

dessutom:

”Örebro – Mitt i livet” landar i brevlådorna torsdagen den 25 mars men går också att läsa digitalt här på webben. Klicka på tidningens omslag här nedan för att komma till höstnumret.

"Örebro – Mitt i livet" nr 1 2021 Foto: Ulla-Carin Ekblom

Redaktion och kontakt

Vi som arbetar med tidningen "Örebro – Mitt i livet" är Cecilia Andersson, Anna Anglevåg, Andreas Axinge, Therese Blixt, Jenny Holmberg, Camilla Johansson Wall, Agneta Larsson, Helena Larsson, Sara Nässelqvist och Eva von Walter.

Du når oss på telefon 019-15 45 21 eller e-post orebro.mittilivet@svenskakyrkan.se. Du kan också skicka e-post direkt till jenny.m.holmberg@svenskakyrkan.se.

"Örebro – Mitt i livet" ges ut av Svenska kyrkan i Örebro och distribueras fyra gånger per år till samtliga hushåll inom Örebro pastorat.