Kaffekopp med smörgås

Träffpunkt - gemenskap, fika och aktiviteter i Nikolai, måndagar kl. 14 - 16

Nyhet Publicerad Ändrad

Välkommen till Träffpunkt - en mötesplats för dig i Nikolai församling mitt i Örebro city med fika, samtal, aktiviteter och gemenskap. Verksamheten startar för hösten den 5 september.

På träffpunkt kan du umgås, diskutera, snacka, ibland med ett ämne/tema och ibland utifrån vad vi kommer på. Vi gör också olika aktiviteter, studiebesök och enklare hantverk. Kom gärna med egna förslag!

Café Nikolai i Nikolai Prästgård

Café Nikolai är en mötesplats mitt i stan med hembakat fika och god stämning. Caféet har öppet måndag, tisdag, torsdag kl. 12-16 och fredag kl. 10-14.

Föreläsningar och kurser i Nikolai

Föreläsningar, samtal och studiegrupper i Nikolai församling. Välkommen att dela erfarenheter tillsammans med andra!

Bilden visar S:t Nicolai kyrka i centrala Örebro och ett ballongsläpp.

Nikolai församling

Varmt välkommen till vår levande, öppna citykyrka i Örebro! S:t Nicolai kyrka ligger vid Stortorget i centrala Örebro och här möts tusentals människor varje vecka. Några kommer in i kyrkan för att tända ett ljus, andra för att besöka Café Nikolai och vår populära barnverksamhet, vi har ett rikt och stort ungdoms- och konfirmandarbete och ett härligt musik- och gudstjänstliv.

Nikolai församling

Adress:
Nikolaigatan 8

Telefon: Informationsservice: 019-15 45 00
öppet mån–tors kl. 9–17, fre 9–16. Lunchstängt mån-fre 12–13.

E-post: orebronikolai.forsamling@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Nikolai församling

Till Nikolai församling på Facebook

Församlingens kyrka: