Foto: iXimus /Pixabay

Information med anledning av coronaviruset Adolfsbergs församling

Här kan du läsa mer om vilka verksamheter som berörs i Adolfsbergs församling

Fira gudstjänst med oss i Adolfsbergs kyrka

Sedan 6 juni firar vi gudstjänst tillsammans med upp till 45 sittande personer inomhus. Varje sittplats inne i kyrkan är markerad med en ängel, dvs en person per bänk. Kommer man i sällskap får man sitta max fyra personer med två meter mellan varje sällskap. Det går även att medverka digitalt på gudstjänsten.

För att medverka digitalt, gå in på vår Facebooksida.
Du behöver inte ha ett Facebook-konto för att se våra gudstjänster.

Lokala allmäna råd
Max antal personer i Örebro pastorats kyrkor och lokaler
Här hittar du en sammanställning av hur många personer som maximalt får vistas i Svenska kyrkans kyrkor och lokaler i Örebro pastorat, med anledning av covid-19.

Verksamheter i Adolfsbergs kyrka som påverkas av covid-19

• Alla verksamheter vars deltagare framför allt finns inom gruppen 70+ ställs in.

• Träffpunkt Nyfiket - inställt

• Sittgympan - inställt tillsvidare

• Adolfinakören - inställt tillsvidare

• After school - PAUSAD

• Öppen funkis - PAUSAD

• Sångstund för de minsta - tisdagar - PAUSAD

Verksamheter som är igång

• Öppen förskola måndagar kl. 9-12.

• Barnkörerna - Caisa, Selma - och Jacobinakören

OBS! Det finns ett begränsat antal platser. Är du intresserad eller har några övriga funderingar, kontakta vår körledare Titti Ångman titti.angman@svenskakyrkan.se

I coronatider vill vi att kyrkan ska vara välkomnande men också trygg och säker från smittspridning. Därför behöver vi alla visa omsorg om varandra.

Vi har möblerat in avstånd i våra lokaler för att kunna hålla tryggt mellanrum och kan inte vara så många som vi brukar i kyrkan eller andra samlingsplatser samtidigt. Du kan delta i gudstjänsterna i mån av plats.

Detta medför även att vi som arbetar här, kanske inte är på plats då vi försöker arbeta hemifrån i möjligaste mån.

För frågor och ärenden kontakta Angelina Backman på telefonnummer 076- 772 0370 / 019- 15 47 79 eller Inger Olsson på telefonnummer 076-772 0374 / 019- 15 47 83.

Adolfsbergs församling

Adress:
Adolfsbergs församling
Glomman 127

(informationsservice, öppet mån-tor 9-17, fre 9-16. Lunchstängt 12-13).

E-post:
adolfsbergs.forsamling@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Adolfsbergs församling

Adolfsbergs församling på Facebook

Bussförbindelser med stadsbuss: Linje 4 går till Adolfsbergs kyrka (Glomman). Sök din resa här

Församlingens kyrka:

Adolfsbergs kyrka