Svenska kyrkans fasteauktion på Tradera gav 6 554 kronor till välgörenhet

Coronapandemin tvingar miljoner människor till ett liv i extrem fattigdom och hunger. Tillsammans kan vi göra skillnad. Genom att buda hem Svenska kyrkans auktioner på Tradera är du med och bekämpar orättvisor i världen. Våra auktioner har nämligen fler än en vinnare.

Genom att buda på Svenska kyrkans auktioner på Tradera är du med och gör skillnad på riktigt. Våra auktioner har fler än en vinnare, eftersom alla insamlade medel går direkt till Act Svenska kyrkan arbete för att bekämpa orättvisor i världen. Den 3 mars klockan 20:00 avslutades alla auktioner som ingick i Svenska kyrkan Örebro pastorats fasteinsamling 2021 och auktionerna gav 6 554 kronor till Act Svenska kyrkans arbete. Allting blev sålt förutom kyrkomusikern Tage Sterners fiol. Är du intresserad av att köpa den? Kontakta oss på 019-15 45 00.

Act Svenska kyrkans kampanjsida på Tradera hittar du auktioner från församlingar och pastorat i hela Sverige.

1. ”Legender” – exklusiv konsert i S:t Nicolai kyrka med Olof Ericsson och Karl Magnus Jansson

Vinnaren av denna auktion får en exklusiv konsert fredagen den 19 mars 2021 klockan 18:00 i S:t Nicolai kyrka i Örebro med möjlighet att ta med sig sju vänner. Ni får alltså vara max åtta personer i publiken och ni kommer få lyssna till utvald klassisk musik och folkmusik som anknyter till olika legender. Med riksspelmannen Olof Ericsson, som till vardags är violinist i Svenska kammarorkestern och Karl Magnus Jansson som är organist i S:t Nicolai kyrka. En unik chans!

Svenska kyrkan budar ut exklusiv konsert för åtta personer med riksspelmannen Olof Ericsson, som till vardags är violinist i Svenska kammarorkestern och Karl Magnus Jansson, kyrkomusiker i S:t Nicolai kyrka. Foto: Jenny Holmberg

2. ”Kors” – fotoprint av Ulla-Carin Ekblom

Signerat fotografi ”Kors” av Örebrofotografen Ulla-Carin Ekblom. Storlek 30x40 cm. Motivet föreställer ett kors av insexnycklar som fotograferades för Svenska kyrkan Örebro pastorat i samband med reformationsåret 2017. Snyggt motiv och en auktion som gör gott för flera.

Ulla-Carin Ekbloms fotografi budas ut på Tradera till förmån för Act Svenska kyrkans arbete.

3. Individuell sånglektion med Caroline Ericson Welin på Sångverkstan

Vinnaren av denna auktion får under en individuell 45-minuterslektion coachas av sång- och körpedagogen Caroline Ericson Welin. Ta chansen att utforska sång- röst- och andningsteknik tillsammans med ett riktigt proffs!

Vinnaren av auktionen får under en individuell 45-minuterslektion coachas av sång- och körpedagogen Caroline Ericson Welin.

4. Oljemålning av Ulla-Britt Ekfäldt

Oljemålning av Örebrokonstnären Ulla-Britt Ekfäldt. Signerad. 51,5 x 54,5 cm inkl. ram. Ulla-Britt Ekfäldt bor i Adolfsberg och har länge varit aktiv i Adolfsbergs kyrka. Hon bidrar ofta med målningar till lotterier och auktioner till förmån för välgörenhet. Fint!

Oljemålning av Örebrokonstnären Ulla-Britt Ekfäldt, till salu på Tradera. Foto: Cecilia Andersson

5. Kyrkomusikern Tage Sterners fiol

Denna fiol donerades till Olaus Petri församling av tidigare kyrkomusikern Tage Sterner. Fiolen är en Karl Höfner märkt Bubenreuth 204, S-9 3170, Germany 1998. Du som vill läsa mer om Tage Sterner kan läsa  Karl-Erik Garlövs minnesord som publicerades i Nerikes Allehanda hösten 2017. En riktigt fin fiol!

Fiolen har donerats till Olaus Petri församling av tidigare kyrkomusikern Tage Sterner. Foto: Agneta Larsson

6. Privat visning av kyrktornet i Olaus Petri kyrka

Exklusiv guidning med kyrkvaktmästarna Lena-Marie Keber och Erik Backman i Olaus Petri kyrktorn. Vinnaren av denna auktion får bjuda med sig max tre personer. Oömma kläder rekommenderas under denna historiska guidning bland trånga trappor och dongande kyrkklockor. Uppe i det 54 meter höga kyrktornet har ni en fantastisk vy över stan. Denna typ av visningar får vi ofta frågor om, intresset är stort. Lägg ett bud direkt!

Buda hem en privat guidning i Olaus Petri kyrkas 54 meter höga kyrktorn!

7. SIGNERAD MATCHTRÖJA, halsdukar och TVÅ ÅRSKORT till KIF DFF:s hemmamatcher

Upplev damallsvensk toppfotboll på plats på Behrn Arena! Vinnaren av denna auktion får två stycken årskort där entré till KIF Örebros samtliga hemmamatcher i OBOS Damallsvenskan och Svenska Cupen under en säsong ingår. Årskortens värde: 1 600 kronor. Dessutom får vinnaren två KIF-halsdukar och en matchtröja som signerats av KIF DFF:s spelare!

Vinnaren av denna auktion får förutom två årskort till alla hemmamatcher två KIF-halsdukar och en matchtröja som signerats av KIF DFF:s spelare! Foto: Cecilia Andersson

Stort tack till Ulla-Carin Ekblom, Tage Sterner, Ulla-Britt Ekfäldt, Caroline Ericson Welin, Olof Ericsson och KIF Örebro DFF som genom sitt engagemang gjort denna auktion möjlig.

Cecilia Andersson

Kommunikatör, Kommunikation, Informationsservice, Kansliet för Örebro pastorat, Örebro pastorat

Jenny Holmberg

Kommunikationsstrateg, Kommunikation, Informationsservice, Kansliet för Örebro pastorat, Örebro pastorat