Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Svenska kyrkan i Örebro Besöks- och postadress: Storgatan 27, 70363 Örebro Telefon: +46(19)154500 E-post till Svenska kyrkan i Örebro

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Sorgegrupp för anhöriga till person som dött i suicid – start 13/2

Den här stöd- och samtalsgruppen riktar sig till dig som är närstående en person som tagit sitt liv. Här får du träffa andra i samma situation och hjälp att bearbeta sorgen. Vi träffas fem onsdagar, med start 13 februari. Platsen är Sjukhuskyrkans lokaler vid Universitetssjukhuset i Örebro.

Att förlora någon nära är ett hårt slag. Ibland kan sorgen kännas för tung att bära på egen hand. När du känner så kan det underlätta att få prata med andra som är i samma situation – det kan göra din sor­g lättare att bära. 

Den här stöd- och samtalsgruppen riktar sig till dig som är närstående en person som dött i suicid. Vi träffas på Universitetssjukhuset i Örebro.

Fem träffar 

Gruppen träffas klockan 18.00–19.30 följande onsdagar: 13/2, 27/2, 13/3, 27/3 och 10/4. Plats: Sjukhuskyrkans samtalsrum, USÖ, M-huset, en trappa ner.

Samtalsledare är sjukhuspräst Jens Frandsen. Vi träffas fem gånger för att samtala om sorgen. Exempel på teman vi tar upp:

  • Vad hände?
  • Sorgens olika uttryck. Bland annat skuld och skam.
  • Bemötande och omgivningens reaktion.
  • Begravningsdagen.
  • Hur kan jag gå vidare och leva med det som hänt?

Anmäl dig senast 4 februari

Vi tar emot din anmälan t.o.m. den 4 februari. Anmäl dig till sjukhuspräst Jens Frandsen på telefon 019-602 27 77 eller e-post jens.frandsen@regionorebrolan.se. Varmt välkommen.

Jens Frandsen

Jens Frandsen

Svenska kyrkan i Örebro

Sjukhuskyrkan, Präst, Örebro pastorat, Olaus Petri församling

Direkt: 019-15 47 87, 019- 602 27 77