Other languages with Google Translate

Skrivargrupp i Nikolai, start 17/9 2019

Låt fantasin ta plats! Detta är en skrivargrupp med bibeln som inspiration. Vi träffas fyra tisdagar i Nikolai prästgård under hösten 2019. Välkommen med din anmälan.

Gruppen träffas tisdagarna 17/9, 8/10, 29/10 och 19/11 kl 18.30–20.30. Platsen är studievåningen i Nikolai Prästgård, Nikolaigatan 8.

Vi gör enkla skrivövningar, delvis med bibeln som inspiration, läser våra texter och inspireras att hitta glädjen och kreativiteten i skrivandet. För att det är roligt. För att det ger insikt och perspektiv. Och för att låta fantasin ta plats.

Ingen kostnad. Begränsat antal deltagare. Anmäl dig till e-post marie-anne.gustafson@svenskakyrkan.se eller telefon 019-15 46 10.

Kursen arrangeras i samarbete med studieförbundet Sensus.

Marie-Anne Gustafson

Präst, Nikolai församling, Örebro pastorat

Nikolai församling

Adress:
Nikolaigatan 8

(informationsservice, öppet mån-tor 9-17, fre 9-16)
E-post: orebronikolai.forsamling@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Nikolai församling

Till Nikolai församling på Facebook

Församlingens kyrka: