Foto: U Sövig

Sjung i kör i Mikaels församling

Nyhet Publicerad

Just nu är alla körer i Mikaels församling pausade på grund av pågående pandemi.

Tycker du om att sjunga? Vill du utveckla din röst och musikalitet? Då är du varmt välkommen att sjunga i Mikaels församlings körer.

Mikaels vokalensemble - En 4-stämmig kör för dig med körvana! Vi arbetar med en bred repertoar, från barocken via romantikens körmusik till nutida körmusik, både A cappella och med olika instrumentalister. Vid allsångskvällar arbetar vi med musik ur olika genrer.
Övar torsdagar 19.00-21.00.

Mikaelskören - Är du dagledig och sugen på att sjunga? Kom då till Mikaels seniorkör! Vi sjunger sånger med det kristna budskpet men även mycket från den svenska vistraditionen.
Övar torsdagar 10.00-11.00 (kl.11 avslutar vi med smörgåsfika).

Vid intresse kontakta organist Lars-Ove Eriksson 019-15 47 76,
lars-ove.eriksson@svenskakyrkan.se

Må Bra Kör - Må bra kören är för de människor som längtar efter att få sjunga utan krav på förkunskaper eller prestation.
Vi träffas för att sjunga, ha roligt, få mer energi och ”ladda batterierna”
med hälsosam sång.

Må bra kören övar på tisdagar
kl 19.15-20.15