Retreat "Herre, visa mig din väg" 11-13/9

Välkommen till retreat med Almby församling på Svenska kyrkans gård Solliden.

RETREAT på kursgården Solliden (Långbyn, strax norr om Örebro)

Fredag 11/9 kl 17 - söndag 13/9 kl 13. Med reservation för att retreaten kan ställas in pga corona.

Temat för retreaten är ”Herre, visa mig din väg”.  Liksom en pilgrim får vi göra en inre och yttre vandring inom ramen för retreatens former. Retreaten leds av präst och diakon i Almby församling.

Du som är medlem i Svenska kyrkan och bor inom Örebro pastorat betalar 800 kr för hela retreaten. 2215 kr tillkommer för dig som inte är medlem.

Helpension, vegetarisk kost. Antalet platser är begränsat. Du ansvarar själv för resan till och från Solliden.

Frågor/intresseanmälan till retreatprästen Anna Maria Armö 019-15 46 42 eller annamaria.armo@svenskakyrkan.se  Du får därefter en anmälningslänk skickad till dig där du själv gör en definitivanmälan.

Varmt välkommen!