Other languages with Google Translate

Träffa Svenska kyrkan regnbågshelgen 23–24 augusti

Vi ses under Nerike Pride! Regnbågshelgen 23–24 augusti kan du fira regnbågsmässa i S:t Nicolai kyrka i Örebro och fika regnbågsbakverk vid Go'fika på Café Nikolai.

• Regnbågsmässa
    Fredag 23 augusti klockan 19 i S:t Nicolai kyrka. Niclas Öjebrandt predikant. Moni Höglund celebrant. Kören Gospel of Joy under ledning av Cecilia Axelsson. Göran/Görel Laurell medverkar med vittnesbörd: ”Att vara transvestit – hur är det?”.
  • Regnbågstema på Café Nikolai
    Lördag 24 augusti klockan 10–15 på Café Nikolai, Nikolaigatan 8.
    Pärla regnbågsarmband, fika Go'fika och häng! Lotteri med chans att vinna en regnbågsmatta. I Sensus-tältet på innergården blir det klotterplank, knapptillverkning och samtal med Göran/Görel Laurell på temat ”Att vara transvestit – hur är det?”.

Missa inte:

Torsdagen den 19 september klockan 18.30 gästar höjdhoppsikonen Kajsa Bergqvist S:t Nicolai kyrka i Örebro med ett samtal om idrott och HBTQ

Moni Höglund

Komminister, Nikolai församling, Örebro pastorat