Reflekterande skrivande: Gå workshop i terapeutiskt skrivande på Solliden 16 juli

Nyhet Publicerad Ändrad

Är du nyfiken på att använda skrivandet som ett verktyg för att utforska dig själv? Då är den kursen i reflekterande skrivande för dig! Workshopen arrangeras av studieförbundet Sensus. Workshop-ledare är Anna-Lova Rosell.

Reflekterande skrivande är en skrivterapeutisk metod som innebär att använda skrivande för självutveckling och personligt växande. Metoden kallas även för terapeutiskt skrivande, läkande skivande eller expressivt skrivande men gemensamt för alla inriktningar är att de ger verktyg för att hålla, undersöka och eventuellt förändra tankar och känslor.

Om workshopen

Den här workshopen är ett tillfälle att pröva på metoden och att utforska vad som ger dig kraft och glädje i livet. Under eftermiddagen kommer du att få tid till eget skrivande utifrån riktade frågor och uppgifter på temat Kraft och Glädje. Vi kommer även tillsammans i gruppen samtala om de tankar och insikter som skrivandet ger upphov till.

Du behöver inga förkunskaper och du behöver inte läsa upp eller dela några av dina texter. Ditt skrivande är till för dig. Du behöver ta med dig en penna och en anteckningsbok, eller en laptop om du hellre vill skriva på dator. Tillfället är för dig från 18 år.

Anmälan

Tisdag 16 juli klockan 13.00-17.00. Kostnad: 600 kronor. Anmäl dig via studieförbundet Sensus webb. Sista anmälningsdag 12 juli.

Frågor? Kontakta liv.nordberg@sensus.se eller marcus.modig@sensus.se.

Foto: Johanna Egemar

Du kanske också är intresserad av:

Sommaren 2024 på Solliden: Hela programmet!

Sommarcafé med fredsutställning. Musikkvällar. Bad, lek och skön avkoppling. Det finns mycket att göra och uppleva på Svenska kyrkans kursgård Solliden, 15 minuter norr om Örebro. Här hittar du hela utbudet!

Hitta till Solliden

Solliden ligger vackert vid sjön Lången, 13 km norr om Örebro. Adress: Långbyn 217, Örebro. Kollektivtrafik till Solliden: Länstrafikens buss 300, 401 och 490 (hållplats Katrinelundsvägen) trafikerar ca 700 meter från Sollidens kursgård. Även möjligt att stiga av och på vid hållplats Seltorp. Cykelleden Lången runt passerar vid Solliden.