Pilgrimspromenad i Almby prästgårdspark

Vandra i din egen takt mellan stationer med pilgrimens sju nyckelord i den fina trädgården vid Almby församlingshem.

Hela sommaren finns stationer med pilgrimens sju nyckelord uppsatta bland träden i Almby prästgårdspark (trädgården vid Almby församlingshem, Almbyvägen 4).

Du kommer och går mellan stationerna med pilgrimens nyckelord när du vill och så många gånger du vill under sommaren.

De sju orden är enkelhet, långsamhet, andlighet, delande, bekymmerslöshet, frihet och tystnad.

Många av oss längtar efter att dessa ord ska få plats i våra liv. Denna vandring vill hjälpa oss att se hur vi bäst kan finna dem och hur vi kan göra dem till våra egna.

Vid varje station finns två texter - en för vuxna och en för barn och ”andra görare”. Vid stationerna finns också en fråga nedskriven som en hjälp för reflektion. Barnen (och de som för dagen känner sig som barn) får istället en kreativ uppgift som har med nyckelorden att göra.

Välkommen till pilgrimspromenaden i Almby prästgårdspark! Kommer du en onsdageftermiddag 14-15.30 finns också fika att köpa vid vår sommarcaféträff.