Other languages with Google Translate

Pilgrimskonfirmation 2019/2020

Pilgrimskonfirmation 2019/2020 är ett samarbete mellan flera församlingar i Örebro pastorat. På den här sidan kan du som konfirmand och vårdnadshavare läsa om datum för träffarna, konfirmandresan och hitta kontaktuppgifter till ledarna.

DATUM FÖR PILGRIMSKONFIRMANDTRÄFFARNA

• 1/9 Konfirmandstart kl. 11 i S:t Nicolai kyrka
  • 27-29/9 Läger på Finnåker
  • 20/10 Konfaträff
  • 10/11 Konfaträff
  • 8/12 Konfaträff
  • 26/1 Konfaträff
  • 9/2 Konfaträff
  • 1/3 Konfaträff
  • 22/3 Konfaträff
  • 3-9/4 Pilgrimsresa till Canterbury i England
  • 19/4 Konfaträff
  • 15/5 Konfirmandfesten "Inte som du tror"

ANDRA CHANSEN

Om man har förhinder någon söndag och inte kan vara med så erbjuder vi "Andra chansen". Torsdagen efter den ordinarie konfaträffen ses vi kl. 16.30-18.45 i Nikolai prästgård.

Föräldramöte

Inför resan till Canterbury i England kommer det att hållas ett föräldramöte den 22 mars kl. 15.15.

Datum för konfirmationerna

Beroende på vilken grupp konfirmanden tillhör så deltar konfirmanden vid ett genrep och en konfirmation av dessa datum:

• 9 maj kl 11 – Tupp   (Genrep mån 4 maj 16-20)
  • 9 maj kl 15 – Duva  (Genrep tis 5 maj 16-20)
  • 10 maj kl 11 – Örn  (Genrep ons 6 maj 16-20)
  • 10 maj kl 15 – Lejon  (Genrep tor 7 maj 16-20)
  • 16 maj kl 11 – Lamm  (Genrep tis 12 maj 16-20)
  • 16 maj kl 15 – Fisk  (Genrep on 13 maj 16-20)

Grupper

Konfirmanderna är indelade i smågrupper som är samma grupp under hela året. Vid sjukdom eller frågor kontakta respektive gruppledare. Vi startar alltid gemensamt i S:t Nicolai kyrka och delar sedan upp oss i mindre grupper och avslutar tillsammans i helgrupp. Observera att vi träffas på andra platser några gånger under året, men det påminner vi om.

Dop

För de som inte är döpta kommer det att vara en gemensam dopgudstjänst den 10 november kl. 14.15 för den som vill. Andra datum går att ordna. Har du frågor kring dop kontakta din gruppledare.

Pilgrimsresa

Den 3 - 9 april 2019 är det dags för konfirmandernas "Pilgrimsresa". Vi åker till Canterbury i England. Resan är kostnadsfri, men en del mat får man bekosta själv. Mer information om resan kommer senare. Det kommer också att hållas ett föräldramöte inför resan med information och möjlighet att ställa frågor.

Risk och sårbarhetsanalys inför Pilgrimsresan.Klicka på länken för att läsa analysen.

Har du frågor om pilgrimskonfirmation

Allmänna frågor, lämna kontaktuppgifter, datum m.m. kontakta:

Har du frågor om själva konfirmationen, din ungdom eller dyl. kontakta:

Duva

Fisk