Musikmässan Mosjö Con Takt i Mosjö kyrka 10/3 Tema: Py Bäckman - Mosjökören och Magdalena Eriksson

Nyhet Publicerad Ändrad

Gabriellas sång, Stad i ljus och Koppången är några av de sånger ur Py Bäckmans låtskatt som ingår i repertoaren på årets första Mosjö Con Takt. Magdalena Eriksson kommer att bjuda på sina tolkningar, tillsammans med Mosjökören under ledning av Joakim Arenius. Till vardags varvar Magdalena sitt sjungande på olika scener med sångundervisning på den privata sångskolan Sångverkstan i Örebro.

Mosjö Con Takt är ett musikkoncept från Svenska kyrkan Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar som är inne på sin tredje termin. Under tre söndagar våren 2024 blir det mässa i Mosjö kyrka med stort fokus på musik.

Mässan startar kl 18.00 och pågår ca 60 minuter. Insläpp kl 17.30.
Fri entré och parkering.

Efter musikmässan är alla välkomna på mingel i församlingshemmet.

Kollektivtrafik till Mosjö kyrka

Länstrafikens stadsbuss 1 (hållplats Prästgårdsvägen Mosås) trafikerar ca 700 meter från Mosjö kyrka. Buss 701 (hållplats Mosjö kyrka) trafikerar stora vägen precis vid Mosjö kyrka.

Mosjö Con Takt våren 2024

• 10 mars Tema: Py Bäckman

• 7 april Julia Tengmer och Mosjökören tolkar Sinéad O'Connor

• 5 maj

Svenska kyrkans kyrkomusiker Joakim Arenius leder Mosjökören som sjunger i nya musiksatsningen Mosjö con Takt. Foto: Ulla-Carin Ekblom

Se filmen från Mosjö Con Takt 5 mars: Tema Laleh! Mosjökören under ledning av kyrkomusikern Joakim Arenius, solisten Karolina Cederqvist och musikerna Håkan Cederqvist och Daniel Björnmo.

Gudstjänster och mässor i Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar

Här kan du läsa om det som händer i våra kyrkor under den närmaste tiden. Välkommen till våra gudstjänster och mässor!

Körer, Edsberg och Mosjö-Täby

Kolla in här för mer information om körerna i våra två församlingar...

Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar

Postadress:
 Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar,
Prästgårdsvägen 34

Här hittar du våra besöksadresser

Telefon: 019-15 45 00 (Informationsservice, öppet mån–fre kl. 9–16. Lunchstängt kl. 12–13) . För avvikande öppetttider se här

E-post: edsbergs.mosjo-taby.forsamlingar@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar