Foto: Ulla-Carin Ekblom

Kolla in sommarnumret av ”Örebro – Mitt i livet”

Riseberga kloster lever upp igen! I sommarnumret av ”Örebro – Mitt i livet” möter du Risebergaguiden Wivianne Högman. Dessutom: Fem tips som får dig att må bättre i sommar med psykologen Mirjam Hellgren.

Foto: Ulla-Carin Ekblom

Redaktion och kontakt

Vi som arbetar med tidningen "Örebro – Mitt i livet" är Cecilia Andersson, Anna Anglevåg, Andreas Axinge, Therese Blixt, Jenny Holmberg, Camilla Johansson Wall, Agneta Larsson, Helena Larsson, Sara Nässelqvist och Eva von Walter.

Du når oss på telefon 019-15 45 21 eller e-post orebro.mittilivet@svenskakyrkan.se. Du kan också skicka e-post direkt till jenny.m.holmberg@svenskakyrkan.se.

"Örebro – Mitt i livet" ges ut av Svenska kyrkan i Örebro och distribueras fyra gånger per år till samtliga hushåll inom Örebro pastorat.