Kolla in sommarnumret av ”Örebro – Mitt i livet”

Hemestra och hitta ditt sanna jag! Coronapandemin ändrade de liv vi är vana att leva. I sommarnumret av ”Örebro – Mitt i livet” hittar du flera härliga sommartips på hemmaplan. Dessutom: Fem sommartips från krisexperten Lars Gustafsson.

Lars Gustafsson är psykoterapeut och präst med erfarenhet av kriser, däribland 11 september i New York och tsunamin i Thailand. Du hittar intervjun med honom på sidorna 4–7.

Dessutom

”Örebro – Mitt i livet” landar i brevlådorna fredagen den 12 juni men går också att läsa digitalt här på webben. Klicka på tidningens omslag här nedan för att komma till sommarnumret.

Bild: Ulla-Carin Ekblom

Redaktion och kontakt

Vi som arbetar med tidningen "Örebro – Mitt i livet" är Cecilia Andersson, Anna Anglevåg, Andreas Axinge, Therese Blixt, Jenny Holmberg, Helena Larsson, Sara Nässelqvist och Eva von Walter.

Du når oss på telefon 019-15 45 21 eller e-post orebro.mittilivet@svenskakyrkan.se. Du kan också skicka e-post direkt till jenny.m.holmberg@svenskakyrkan.se.

"Örebro – Mitt i livet" ges ut av Svenska kyrkan i Örebro och distribueras fyra gånger per år till samtliga hushåll inom Örebro pastorat.