Other languages with Google Translate

Middag i Nikolai på internationella kvinnodagen 8/3 kl. 18

Välkommen på en inspirerande middag i Nikolai församling i Örebro fredagen den 8 mars, för och med kvinnor. Det blir mat från olika delar av världen och Mely Ackebo Mobergs föreställning "Melys resa från inkalandet Peru till Örebro". Köp din biljett på Café Nikolai, först till kvarn!

Vad vore vi utan varandra, våra erfarenheter och de som gått före oss?

Varmt välkommen på en rolig och inspirerande middag på internationella kvinnodagen – för kvinnor och med kvinnor – i Nikolai församlingshem fredagen den 8 mars kl. 18.00. Träffa nya och gamla bekanta, prata, ät mat från olika delar av världen och se föreställningen ”Melys resa från inkalandet Peru till Örebro”.

Pris: 150 kr, mat och alkoholfri dryck ingår. Överskottet går till Svenska kyrkans fasteinsamling ”Samma himmel – samma rättigheter” som i år fokuserar på de psykosociala insatser som Svenska kyrkans internationella arbete bedriver i katastrofsituationer runt om i världen – och vad de insatserna betyder för människorna vars trygghet precis har rasat samman.

Mely Moberg Ackebo

Anmälan: Du anmäler dig genom att köpa en biljett på Café Nikolai i Prästgården, Nikolaigatan 8. Begränsat antal platser – först till kvarn! Sista dag att köpa biljett är måndag 4 mars. Det går också att anmäla sig till moni.hoglund@svenskakyrkan.se  och betala sin biljett på plats.

Middagslokal: Middagen hålls i församlingshemmet (det lilla huset med en "bro" strax bredvid S:t Nicolai kyrka), Vasagatan 14. Entré från Vasagatan, nära Lill-Annas café.

Allergi/vegetariskt? Om du har behov av specialkost anmäler du det i samband med att du köper din biljett eller anmäler dig.

Middagen finns även som Facebook-event!

Moni Höglund

Komminister, Nikolai församling, Örebro pastorat