Lust att skriva MER - sommarkurs på Solliden

Längtar du efter förnyad inspiration och kunskap för att kunna skriva mer och bättre?Välkommen till Solliden den 3-5 augusti 2020. Kursen Lust att skriva MER är en fortsättningskurs för dig som tidigare deltagit i "Lust att skriva”, ”Skriv din livsberättelse” eller annan grundkurs i kreativt skrivande och nu vill utveckla ditt skrivande.

Kursen börjar med att vi repeterar byggstenarna som behövs för att skriva en bra berättelse, och varvar sedan nya genomgångar med kortare skrivövningar. Här finns också mer tid för textsamtal, respons och bearbetningar än vad som brukar få plats på en grundkurs. Under dagarna erbjuder kursledaren dessutom personliga ”kvartssamtal” då du kan samtala om en text eller en särskild utmaning i ditt skrivande.

Så här tyckte några deltagare som gick kursen Lust att skriva MER sommaren 2019:

• ”Jag tyckte kursen var bra, den hade driv, och ledaren var öppen för förslag på ämnen. Det var mycket praktiska övningar och feedback, som gav mycket, både rent läromässigt, men även för gemenskapen i gruppen. Kursen kändes ’friare' än grundkursen, och jag upplevde att det gav större utrymme att ta ut svängarna i sitt skrivande. Har du gått en grundkurs så rekommenderar jag verkligen denna kurs.”
  • ”En mycket intressant och rolig kurs med bra upplägg. Ledaren är tydlig, uppmuntrande och inspirerar till fortsatt skrivande.”

Kostnad

• Kursavgift, helpension och boende i enkelrum med eget badrum, lakan och handdukar ingår i priset: 5 640 kr
  • Kursavgift, helpension och boende i enkelrum med enklare standard med delat badrum, egna lakan och handdukar: 4810 kr

Minimiantal deltagare: 10 personer - maxantal 14 personer.

Anmälan till Lust att skriva MER 3-5 augusti 2020

Vid anmälan hanteras dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen. På svenskakyrkan.se/orebro/gdpr kan du läsa mer om hur vi hanterar personuppgifter.

När du anmält dig tar vi ut en serviceavgift på 500 kr när du betalat servicavgiften har du också bekräftat din anmälan. Om du avanmäler dig så betalas inte serviceavgiften tillbaks. En månad innan kursen så är anmälan bindande och endast vid styrkt sjukdom har du då möjlighet att få tillbaks kursavgfiten. Vid förhinder att delta går kursen att överlåta till annan person. Om det blir färre än 10 deltagare ställs kursen in och du får tillbaks hela din serviceavgift.