Foto: Magnus Aronsson/Ikon

Luciakör i Mosjö-Täby

Nyhet Publicerad Ändrad

Alla barn från 7 år och uppåt som vill vara med och lussa är varmt välkomna. Övningarna startar 22/11. Anmälan senast 21 november.

Luciakören

För dig som är 7 år och uppåt.

Var? Nedre våningen i Mosjö församlingshem

När? Tisdagar med drop-in från kl. 15.30 då vi bjuder på frukt. Övningen pågår mellan 16-17 följande tisdagar:

6 december

Den 13 december kl. 18.00 är det Luciagudstjänst i Mosjö kyrka då vi framträder med luciatåget.

Barnen får vara vad de själva önskar av rollerna i luciatåget och vi lottar en lucia bland de äldre (som vill) som får bära levande ljus. Det är jättebra om ni har möjlighet att skaffa/låna den klädsel och material som barnen ska använda men vi hjälper till om det behövs.

Ledare? Ewa Kummelås, Joakim Arenius och Mimmi (Maria) Cederlind.

Kostnad? Gratis

Anmäl deltagande senast 21 november till Mimmi (Maria) Cederlind: maria.cederlind@svenskakyrkan.se eller 0585-821 85.

Ta  med dig en kompis och kom!

Bilden visar två glada körsångare efter en utomhuskonsert, där en av sångarna bär en kasse med texten "Uppskattad körsångare".

Körer mest för unga

Att sjunga i kör är ett teamarbete, där alla är viktiga. Är du nyfiken på musik, kompisar, utmaningar och kanske en och annan körresa eller turné? Kolla in de av våra körer som vänder sig mest till unga.

Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar

Edsberg och Mosjö-Täby är två församlingar i sydvästra delarna av Örebro pastorat. Här finns levande landsbygd, medeltida kyrkor och engagerade församlingsbor som ger plats för gudsmöten i vardag och fest. Välkommen in!

Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar

Postadress:
 Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar,
Prästgårdsvägen 34

Här hittar du våra besöksadresser

Telefon: 019-15 45 00 (Informationsservice, öppet mån–tors kl. 9–17, fre kl. 9–16. Lunchstängt kl. 12–13) .

E-post: edsbergs.mosjo-taby.forsamlingar@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar