Lähiajan tapahtumia Örebrossa/På gång i Örebro

Nyhet Ändrad

Ruotsin kirkon suomenkielisen toiminnan lähiajan tapahtumia Örebrossa/På gång i Svenska kyrkans finskspråkig verksamhet i Örebro

Jumalanpalvelus

Messu ja vuoden aikana tasavuosia täyttäneiden juhla Pyhän Mikaelin kirkossa sunnuntaina 12.6. kello 14.00.

Pappi: Johanna Suban.

Musiikki: Lars-Ove Eriksson

Lämpimästi tervetuloa!

Kuoro sininen sävel

Harjoittelee 24.1.2022 alkaen Pyhän Mikaelin kirkossa maanantaisin klo 17-19. Kuoroa johtaa Tony Knutsson, joka ottaa mielellään uusia innokkaita laulajia kuoroon! Tule ja tuo kaverisikin!

Keskustelupiiri

Pyhän Mikaelin kirkolla keskiviikkoisin parillisilla viikoilla 21.9. alkaen klo 17.00-18.00.

Himmel & pannkaka -perheilta

Pyhän Mikaelin kirkolla joka toinen keskiviikko parillisilla viikoilla 23.3. alkaen klo 17.30-19.00.

Ilta alkaa kirkkosalissa taitavien pedagogien johdattamana Raamatun tarinaan draaman ja musiikin avulla. Sen jälkeen syömme iltaruoan yhdessä – lettuja, hilloa ja kermavaahtoa. Yhteinen osuus on ruotsinkielinen, mutta muu yhdessä olo esimerkiksi ruokaillessa tarjoaa mahdollisuuden tavata muita kaksikielisiä perheitä. Illoissa ovat mukana ruotsinkielisen toiminnan työntekijät.

Torstaitreffit

Joka torstai torstaitreffit ulkona Pyhän Mikaelin kirkolla 15.9. alkaen klo 11.00. Teemme ulkona pienen pyhiinvaelluksen ja päätämme yhteisen hetken noin klo 11.45 alkavaan kahvitteluun. Hinta 10 kr.

Kahvila

Pyhän Mikaelin kirkon alakerrassa perjantaina 8.4., 22.4., 6.5. ja 20.5. klo 9-12.

Aikuisten suomen kielen alkeis- ja jatkokurssi

Pyhän Mikaelin kirkon alakerrassa keskiviikkoisin 7.9. alkaen klo 18.00.

Seurakuntaretki

Tukholman suomalaisen seurakunnan messuun 29.5. Kuoro Sininen sävel esiintyy. Kirkkovierailun jälkeen siirrymme Haga-puistoon jossa pääset sademetsään ihastelemaan perhosia ja katselemaan merenalaista maailmaa. Haga-puistossa pääsee ulkoilemaan ja siellä asuu myös kruununprinsessa Victoria perheineen.

Lähtö Pyhän Mikaelin kirkolta klo 8.00 ja paluu n. klo 19.30.

Hinta: lapset ilmaiseksi, aikuiset 400 kr. Sisältää matkan, lounaan ja sisäänpääsyn Perhostaloon.

Sitovat ilmoittautumiset Anne-Marielle viimeistään 19.5. puh. 019-15 47 42 tai anne-marie.ostberg@svenskakyrkan.se.

Osallistumismaksu: Swish 123 539 8078 (kirjoita nimi, srk-retki), PG 640 09 66-5 tai käteisellä bussiin noustessa.

Kesäkonsertti

Pyhän Mikaelin kirkossa keskiviikkona 22.6. klo 18.00. Musiikista vastaa Terhi Aho.

Yhteystiedot/Kontakt

Täältä löytyy yhteystiedot meihin jotka työskentelemme Ruotsin kirkossa suomenkielisessä toiminnassa Örebrossa/Här hittar du kontaktuppgifter till oss som jobbar med finsktspråkig verksamhet i Svenska kyrkan i Örebro.