Other languages with Google Translate

Kom och odla med oss!

Nu har odlingsgruppen i Mikaels församling dragit igång! Vi träffas på Hjärsta gård tisdagar kl 8.30 – 10.30. Vi börjar med att äta frukost tillsammans. Kostnad 20:- Därefter hjälps vi åt att sköta församlingens odlingar.

Nu har odlingsgruppen i Mikaels församling dragit igång.

Vi håller på och rensar i landet. Vi har satt lök och snart kommer även potatisen och morötterna att vara i jorden.

Vi planerar även att så lite olika blommor som vi kan dekorera kyrkan med.

Syftet med odlingsgruppen är att tillsammans skapa ett fungerande trädgårdsland med blommor, bär och grönsaker, för att sedan kunna använda skörden i församlingens verksamhet.

Bild: U Sövig

På sikt kan det finnas möjlighet för den som vill att få en egen pallkrage att ta ansvar för utöver församlingens odlingar.

Vi träffas på Hjärsta gård
tisdagar kl 8.30 – 10.30.
Start tisdag den 7 maj – vi räknar med att hålla på varje tisdag fram till början av oktober.

Vi börjar med att äta frukost tillsammans. Kostnad 20:-

Därefter hjälps vi åt att sköta församlingens odlingar.

Varmt välkomna!
Caroline Gestranius, 019-15 47 52, caroline.gestranius@svenskakyrkan.se