Kantor till Mosjö-Täby församling

Mosjö-Täby församlingar ligger i utkanten av den växande staden Örebro med både nyinflyttade och barnfamiljer. Nu söker vi en ny kantor!

Tycker du om att leda körer, är kreativ och utåtriktad? I Mosjö-Täby församlingar finns en spännande kantorstjänst med stora möjligheter att påverka både utformning och innehåll. Vi söker dig som vill vara med och utveckla vårt musikliv med körer och orgelelever.

Rent geografiskt ligger Mosjö-Täby i utkanten av expansiva Örebro och har ett inarbetat samarbete med Edsbergs församling. De tre församlingarna har en gemensam församlingsherde och ett gemensamt arbetslag fullt av framtidstro. I arbetslaget finns en kantor till att bolla idéer med – den tjänsten är placerad i Edsberg.

I Mosjö-Täby församlingar finns levande landsbygd nära Örebro, medeltida kyrkor och engagerade församlingsbor. Här finns också delar av den nybyggnation som sker i Örebro med omnejd vilket ger många nyinflyttade, framför allt barnfamiljer.

Örebro pastorat innefattar åtta församlingar i Örebros och Lekebergs kommuner. Här är anställda, förtroendevalda, ideella och många andra engagerade i att gestalta Svenska kyrkans tro och liv och bygga kyrkans framtid. Vi för dialog och utvecklar gemenskap över såväl samfunds- och religionsgränser som över andra gränser mellan grupper och människor.

Du

• har kyrkomusikerexamen på minst c-nivå (kantor)
  • tillhör Svenska kyrkan och delar värderingarna
  • har B-körkort och tillgång till egen bil
  • vill leda och utveckla församlingens musikliv
  • finner glädje i orgelspel, körledning och sång
  • vill utveckla församlingens barn- och ungdomsarbete tillsammans med övrig personal
  • har en musikalisk bredd
  • har erfarenhet av arbete med orgelelever
  • vill samverka i Örebro pastorat kring förrättningar

Vi

• erbjuder ett nära sammanhang med stort engagemang
  • är ett pastorat med resurser och god ekonomi
  • satsar på hälsofrämjande åtgärder
  • ger möjligheter till kompetensutveckling samt flexibilitet för att kunna förena arbetsliv och privatliv

Arbetstid och tjänstgöringsplats

100 % med både schemalagd och flexibel arbetstid. Vardagskvällar och helgtjänstgöring enligt schema.

Ansök senast den 6 april

Tillträdesdag enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag 6 april 2020.

Vi tar endast emot din ansökan via länken nedan.

> Läs mer och skicka in din ansökan

Eva-Marie Lennartsson

Personalchef, Personal, Kansliet för Örebro pastorat, Örebro pastorat

Mer om Eva-Marie Lennartsson

Personalstrateg

Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar

Postadress:
 Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar,
Prästgårdsvägen 34

Här hittar du våra besöksadresser

Telefon: 019-15 45 00 (Informationsservice, öppet mån–tors kl. 9–17, fre kl. 9–16. Lunchstängt kl. 12–13) .

E-post: edsbergs.mosjo-taby.forsamlingar@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar