Foto: Johannes Frandsen

Jogga jorden runt med Kalle Post vid Adolfsbergs kyrka 30/9-6/10

Nu är den stora insamlingen till Världens barn igång! Kalle Post i Adolfsbergs kyrka ordnar därför ett springlopp för barn som du kan göra när det passar dig under tiden 30/9-6/10. Vill du hellre springa med andra så finns det möjlighet till det den 4/10 kl. 10.00 i samband med Öppen förskola.

Välkommen till Kalle Posts brevlåda (finns i lekparken vid Adolfsbergs kyrka). Den 30/9-6/10 finns instruktioner till hur du går tillväga vid loppet och hur du gör för att swisha till insamlingen efter att barnet sprungit. Diplom till alla duktiga barn som springer! Tillsammans kan vi göra stor skillnad för Världens barn - nu kör vi!

Här kan du läsa mer om evenemanget samt få QR kod till insamlingen.

Vill du också stötta insamlingen och peppa alla springande barn så klicka på evenemanget och betala en valfri summa. Tack för att du hjälper oss att hjälpa!

Johanna Sjölin

Församlingsadministratör, Adolfsbergs församling, Örebro pastorat