Vi blåser in helgen – Helgsmålsböner utomhus!

Nyhet Publicerad

Ett nytt sätt att uppmärksamma en gammal tradition: Helgsmålsböner utomhus vid Rävgångens raststuga. Lördagar kl. 18, med start 23 april 2022.

Plats: Rävgångsstugan, Rynningevikens naturreservat
Tid: Lördagar 18–18.20
Start: 23 april 2022. Sista gången för våren: 28 maj.
Mer info: Björn Helgesson, tfn 019-15 46 86.

Varje lördag klockan sex ringer stadens klockor in helgen. Förr var arbetsveckan slut när klockorna ringde över stad och land. Nu för tiden är ju lördagkvällen mitt i helgen, men värd att uppmärksammas på ett nytt sätt. Kom och var med! Vi träffas i Örebros ute-finrum under påsktiden, och ”blåser in helgen” vid Rävgångsstugan i Rynningeviken:

• Musiker från Olaus Petri musikkår spelar inledningsmusik
  • Söndagens evangelium läses, följt av en kort bön
  • Avslutningsmusik

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer avseende Covid-19 och agerar i enlighet med myndigheternas riktlinjer. Med omtanke om varandra håller vi på avstånden. Känner du dig minsta förkyld eller sjuk – stanna hemma! Var rädd om dig.

Ett pärlarmband i olika färger ligger i någons hand.

Walk & Talk - Promenader med Frälsarkransen

Det är lätt att prata när man går tillsammans. Kom med på kvällspromenader i vår: onsdagar kl. 18–19.15 med start 20 april.

Detta gäller: Aktuell information med anledning av coronaviruset – Olaus Petri församling

Från och med 10 februari har restriktionerna lyfts och vi kan ha mer öppet.

Olaus Petri församling

– kyrkan på norr i Örebro!