Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan matchvärd när KIF mötte Rosengård: Kolla in bilderna!

Svenska kyrkan var matchvärd när KIF Örebro mötte FC Rosengård på Behrn arena lördagen den 27 april 2019. Här är bilderna från matchen!

När ekonomin var som tuffast för KIF Örebro DFF hösten 2019, gick Svenska kyrkan in som partner – för att visa att vi tror på laget, på Örebro och på lika villkor. För att det inte går att blunda för hur olika förutsättningarna ser ut för kvinnliga och manliga idrottare.

Lördagen den 27 april var vi matchvärd när KIF Örebro mötte Rosengård på Behrn Arena i damallsvenskan.  Det var en s.k. ”Kronanmatch” med fri entré eller valfri entrépeng. Alla som sa ”Svenska kyrkan” i entrén fick gratis korv. Över 1300 åskådare var på plats!

Här är våra bilder från matchen: