Other languages with Google Translate

Heja med oss när KIF Örebro möter Rosengård i damallsvenskan 27/4

Svenska kyrkan är matchvärd när KIF Örebro möter Rosengård på Behrn arena lördagen den 27 april. Den matchen är det fri entré eller valfri entrépeng. Om du säger "Svenska kyrkan" i entrén får du gratis korv!

När ekonomin var som tuffast för KIF Örebro DFF hösten 2019, gick Svenska kyrkan in som partner – för att visa att vi tror på laget, på Örebro och på lika villkor. För att det inte går att blunda för hur olika förutsättningarna ser ut för kvinnliga och manliga idrottare.

Lördag 27 april är vi matchvärd när KIF Örebro möter Rosengård på Behrn Arena kl. 14.30 i damallsvenskan.  Det är en s.k. ”Kronanmatch” med fri entré eller valfri entrépeng.

Säg Svenska kyrkan i entrén, så får du gratis korv! Nu köööör vi!

Matchen finns även som Facebook-event.