Guldvingarna - musik & rörelse för barn 3-4 år i Nikolai

Vill ditt barn sjunga och röra sig till musik? Här är en grupp för barn 3-4 år med musik & rörelse. Vi träffas tisdagar kl. 16.30 - 17.15 i Nikolai församlingshem vån. 2. Gör din intresseanmälan här.

Vi träffas i församlingshemmet, Vasagatan 14, på våning 2. För vuxna som väntar finns möjlighet att sitta en trappa ner. Barnen träffas vanligtvis utan sina föräldrar. Vi träffas en gång i veckan och framträder några gånger varje termin i kyrkan i samband med gudstjänsterna med små och stora. Åldern 3-4 år är ett riktmärke. Finns det äldre eller yngre syskon som vill vara med går det bra.

Vill du veta mer?

Mirjam Blomberg

Musikpedagog, Nikolai församling, Örebro pastorat

Intresseanmälan Guldvingarna i Nikolai

Uppgiften om personnumret används för att kunna registrera barnet i gruppregistret Kyrksam. Registret är kopplad till folkbokföringen och uppdateras i och med personnumret. Uppgifterna raderas när barnet inte längre är med i kören.

Uppgiften om personnumret används för att kunna registrera vårdnadshavaren i gruppregistret Kyrksam. Registret är kopplad till folkbokföringen och uppdateras i och med personnumret. Uppgifterna raderas när barnet inte längre är med i kören.

På www.svenskakyrkan.se/orebro/gdpr kan du läsa mer om hur Svenska kyrkan hanterar personuppgifter.

Nikolai församling

Adress:
Nikolaigatan 8

Telefon: Informationsservice: 019-15 45 00
öppet mån–tors kl. 9–17, fre 9–16. Lunchstängt mån-fre 12–13.

E-post: orebronikolai.forsamling@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Nikolai församling

Till Nikolai församling på Facebook

Församlingens kyrka: