Foto: Lisbeth Monnier Petersen/IKON

Digital gudstjänst från Edsbergs och Mosjö Täby församlingar

Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar fortsätter att fira gudstjänst varje vecka, men just nu enbart i digital form. Här hittar du gudstjänster från de två senaste söndagarna. Varmt välkommen att vara med!

21 februari. Gudstjänst från Edsbergs kyrka. Det är första söndagen i fastan och temat är Prövningens stund.

Präst: Marcus Willén Ode

Musiker: Helena Larsson och Joakim Arenius

Herrens bön: Maria Rudberg (röst)

Textläsning och Välsignelsen: Rebecca Öhman

17 februari. Inled fastan med oss på Askonsdagen. Inspelning från Edsbergs kyrka.

Präst: Marcus Willén Ode

Diakon: Anmari larsson

Musiker: Helena Larsson, Joakim Arenius

Övriga medverkande: Rebecca Öhman, Maria Rudberg, Lena Mårtensson, Linda Nilsson, Marit Mikaelsson

14 februari. Gudstjänst från Mosjö Kyrka. Vi firar Fastlagssöndagen och temat är Kärlekens väg.

Predikan: Diakon Anmari Larsson

Textläsning: Barbro Andersson

Herrens bön: Rebecca Öhman

Kantor: Helena Larsson och Joakim Arenius