Foto: Maria Rudberg

Digital gudstjänst från Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar

Vi fortsätter att erbjuda en digital gudstjänst varje vecka även under sommaren. Du hittar de inspelade gudstjänsterna här!

I juni planerar vi att sakta men säkert öppna upp våra kyrkor för fysiska gudstjänster. Vi fortsätter samtidigt med våra digitala, förinspelade gudstjänster varje vecka hela sommaren. Välkommen att vara  med!

Gudstjänster från de senaste söndagarna hittar du här på sidan!

13 juni. Det är andra söndagen efter trefaldighet och dagens tema är Kallelsen till Guds rike.

Präst: Marcus Willén Ode

Kyrkvärdar: Eva Wetter, Maj Lysén Dalbark

Piano: Helena Larsson

Gitarr: Joakim Arenius

Sång: Rebecca Öhman, Maria Rudberg, Helena Larsson, Joakim Arenius

6 juni. Första söndagen efter trefaldighet, dagens tema är ”Vårt dop”. var med och fira gudstjänst med oss!

Betraktelse: Diakon Anmari Larsson, Rebecca Öhman

Textläsning: Barbro Andersson

Piano: Helena Larsson

Sång: Rebecca Öhman, Maria Rudberg