Go'fika i Nikolai - gott fika till goda ändamål!

Go'fika är ett ideellt café där all behållning går direkt vidare till olika goda ändamål. Vill du baka eller vara med och sälja ta gärna kontakt eller kom och fika för en god sak! På grund av rådande läge måste vi tyvärr ställa in resterande Go'fika den här terminen. Håll utkik här efter höstens datum.

Upptäck Go'fika du också. God soppa och massor av mumsiga bakverk av hög klass en lördag i månaden, där pengarna alltid går till något välgörande ändamål.

Vad går pengarna till?

Under 2019 gick pengarna till Unga ensamkommande, Örebro Stadsmission, Act Svenska kyrkan, BUFFF, Kvinnohuset i Örebro, RFSL-Bubbel, RFSL-newcomers, Lekterapin USÖ och Panzisjukhuset. Tillsammans blev insamlingen 115 094 kr.

Under 2018 gick pengarna till Örebro Stadsmission, Svenska kyrkans internationella arbete, Kvinnohuset i Örebro, BUFFF - Barn och ungdom med förälder/familjemedlem i fängelse, Unga mammor och pappor och RFSL Bubbel. Tillsammans blev insamlingen 82 416 kronor.

Kom och bidra du också! Håll utkik på Facebook!

Vill du veta mer?

Sonny Larsson

husvärd, Örebro pastorat, Nikolai församling

Nikolai församling

Adress:
Nikolaigatan 8

Telefon: Informationsservice: 019-15 45 00 (öppet mån–tors kl. 9–17, fre 9–16. Lunchstängt 12–13 från och med 6/4).

E-post: orebronikolai.forsamling@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Nikolai församling

Till Nikolai församling på Facebook

Församlingens kyrka: