Församlingsresa 7 september med Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar

Nyhet Publicerad Ändrad

Välkommen att följa med på vår församlingsresa till Karlstad. Anmälan senast 22 augusti.

Vårt första stopp blir i Kristinehamn där vi avnjuter vårt förmiddagsfika på Café Pärlan. Sedan fortsätter vår resa till Karlstad. Vi blir guidade i domkyrkan och deltar i ”Mässa vid tolvslaget”. Lunchen intar vi på restaturang ”Ditt matställe”. Efter lunchen åker vi vidare till Sandgrund, Lars Lerins konsthall. Om tiden tillåter får vi lite egen tid innan vi serveras eftermiddagskaffe kl 14.30. Klockan 15.00 är vi inbokade på visning/guidning i konsthallen. Klockan 16.00 styr vi kosan hemåt.

Avresa: 07:45 från Mosjö församlingshem och 08:15 från Edsbergs församlingshem

Hemkomst: ca 17:20 Edsbergs församlingshem och ca 17:50 Mosjö församlingshem

Kostnad: 250 kronor inklusive resa, lunch, fika och inträde. Betalas kontant eller med swish på bussen.

Anmälan: Senast den 22/8 till edsbergs.mosjo-taby.forsamlingar@svenskakyrkan.se eller till Helena Liimatainen 019-15 47 19. Ange vid anmälan: namn, telefonnummer eller epostadress, påstigningsplats och ev specialkost.